UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня всім шукаємо Житло 2 bedroom. Я з чоловіком та дочка 11 років. Переглянемо всі варянти. Дякую за допомогу.
-
Доброго ранку! Я маю питання "Чи можу я податись на Study Permit після March 31 2024 чи мені треба встигнути зробити це до March 31 2024? " ( Я вже маю відкритий Work Permit до 2025-го року) Буду вдячна за відповідь.
-
Ви бирку с адресом сами ципляли к чемодану
-
Если найдете работодателя и он согласится пройти для вас процедуру получения lmia, то есть получит документ, что не смог найти на эту вакансию никого лучше вас с гражданством или пр, то да, можете
-
Доброго дня! В звʼязку з переїздом з Канади продаємо розкладний диван з матрасом “Memory Foam”. Виглядає в стилі ретро, чистий, свіжий в гарному стані, матрас до нього купляли новий, тому він в ідеальному стані, без плям. Ціна 300$
-
До 31 березня.
-
Повідомлення за 2023 рік якщо що)
-
Вы будете туристом
-
Доброе утро🌾 Продам матрас Queen Ширина 1,52м Длина 2м Высота 18см Цена 60$ Забирать Downtown West Kerby
-
Они говорят, что вышлют на почту, а перед этим вообще говорили, что тебе это не нужно, но а итоге ни на почте ни на мейле и к CRA аккаунту доступа нет и говорят, что его можно будет сделать только после подачи декларации
-
Доброго ранку всім Маю таке питання Чи є різниця в ціні в страховці на німецьке та американське авто ? Дякую наперед за відповідь
-
А якщо я хотіла би створити аккаунт до подачі декларації, це можливо? Бо якесь замкнуте коло в CRA потрібно щоб витягти звідти Т4, а доступу не буде до декларації. Як краще зробити?
-
Підскажіть будь-ласка є якісь промо коди на покупку квитків у якогось авіаперевізиника? Бо ціни космос 🥹
-
www.canada.ca/en/revenue-agency/services/e-services/cra-login-services.html
-
Так, після подачі ви можете створити акаунт у CRA
-
Я думаю там больше формулировка про последний срок сменить визитор на опен Ворк пермит (31 марта)
-
Є з Риму в Калгарі на 31.03 за 1160, westjet. Але дешеві квитки вже важко знайти
-
Технически study permit на загальных никто не запрещает сделать и после, скажем за полгода до истечения ворк пермита податься на учебу ?
-
«Я, Побєда і Берлін» - фільм знятий за реальними подіями в житті Кузьми Скрябіна! Всім відомо хто він такий! Але хто така Барбара? 👧 Звідки взялася жовта Побєда? 🚖 Як вижити в нічному клубі Берліна? 🪩 Кому потрібні червоні колготки?❤️ Як розібратися з турецькою мафією та українськими рекетирами? 🔫💪 І яким був той перший сольник майбутньої легенди. 🎸🎸🎸 Не рекомендують повторювати в реальному житті, але до біса хочеться. Не пропустіть екранізацію бестселера, це класика української рок-літератури.
-
Доброго ранку! Завтра прилітаю в Калгарі. Підкажіть будь ласка, хто знає, де зробити проїзний? Знаю, що можна купити його дешевше, отримавши лист від соц працівника для fair entry, але не зможу його отримати, так як поки що доходу щомісячного немає. Що в такому випадку робити?
20 Jan 2023, 19:11
265243/372205
20 minutes ago