UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Порадьте будь ласка басейн з гарним тренером для діточок 3х років
-
Це ви!!!!
-
Но безусловно с машиной легче
-
О так ви той хто сльозливу історію каналцю розказували?
-
Не не, комфорт не в деньгах🥴 деньги это привычка, как и выкуренный косяк)
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
-
Скажу так, что я могу хотя б доверять Галине Миллер, и она четко скажет все риски, и вся конфендициальность будет сохранена. И не будет парить ру консультантов, и гуманитарку за 7 тис.
-
Привіт, шукаєм де перебути 10 днів з 21-1.04.2024 число, найшли квартиру але здається з 1 числа, потрібно десь переночувати 10 днів хто може підказати або допомогти
-
Всем привет, подскажите те кто подавали справки о несудимости в Едмонтон в феврале месяца вы их получили уже или еще нет?
-
Закінчуйте цю тему, шановні
-
Я мусив взяти ракету, бо переїхав в район, де сітрейна немає, автобуси через сраку їздять ну й таке ото інше
-
ЭТО МЫ ЖДЕМ: продюсеры Дэвид Литч и Келли МакКормик сообщили, что съемки сиквелов боевиков «Никто» и «Жестокая ночь» планируется начать до конца этого года! В настоящее время идет активная разработка обоих проектов и пишутся сценарии.
-
Оо пригожинские любители поддтянулись. Как там владик,все ок? Дальше постит/рекламирует ру консультантов))
-
SpaceX
-
Куплю ліжко, матрац Queen (не м'який та без плям) Також цікавять: прикроватні тумби, торшери, комод, обідний стіл з стільцями. ПИШІТЬ В ПРИВАТ. Відразу кидайте фото.
-
Рекету😳 мітіор чи що? По річці гасаєш зараз)
-
Взяв Duuo з прицілом на те що у майбутньому на авто страхування можна буде взяти у cooperators
-
Active
20 Jan 2023, 19:11
265507/375978
24 minutes ago