UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім! Мені цікаво хто скільки платить за страхування автомобіля і чи може їздити інша людина на автомобілі, наприклад дружина або батько! Моя ситуації така, плачу 170$ в місяць за односторонню страхівку. Якщо додати ще двох людей до цього плану, аби могли також їздити, то ціна стає космічною. Можливо хтось працює в страховій компанії, та має інформацію, як тут це страхування функціонує! Дякую!
-
Привіт всім! Мені цікаво хто скільки платить за страхування автомобіля і чи може їздити інша людина на автомобілі, наприклад дружина або батько! Моя ситуації така, плачу 170$ в місяць за односторонню страхівку. Якщо додати ще двох людей до цього плану, аби могли також їздити, то ціна стає космічною. Можливо хтось працює в страховій компанії, та має інформацію, як тут це страхування функціонує! Дякую!
-
Лол, выглядит смешно
-
Once you’re in Canada, under the post-CUAET measures, you and your family members can apply for an open work permit, for a study permit or to extend your stay for up to 3 years. doesn't say anything about visa extension, что означает продление визы по стандартному алгоритму
-
Кто-то смотрел спортивную драму где он и Бьёрн? Стоит?
-
МУЖИК СПОКОЕН: Зак Снайдер заявил, что его не особо волнуют негативные отзывы по поводу его «Мятежной луны» «Я не имею ничего против этих отзывов. По какой-то причине реакция на мои фильмы очень противоречивая, и так было всегда. Что касается «Мятежной луны», то, похоже, в ней не так уж много того, что могло бы оправдать такую реакцию»
-
Есть камни возрождения 😅