UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
*Продовжені* Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 31.03 включно можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць з додатковими знижками від білдінгу і до 2 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 Koodo $34 - 50GB 5G Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
*Продовжені* Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 31.03 включно можна отримати Домашній інтернет 1gig / без оплати за підключення - $65 в місяць з додатковими знижками від білдінгу і до 2 місяців безкоштовно 💻 Мобільний Звʼязок📱 Telus 100GB 5G+ Ціна в місяць $40 для 1 людини / $32.5 для двох / $30 для трьох та $25 для 4 Koodo $34 - 50GB 5G Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
Скажу так, я був в іміграційного консультанта, яка мені порекомендувала так зробити, тому я поділився своїм досвідом, а це вже кожного справа як йому робити!
-
Є варіант вибрати дату заздалегідь
-
Stephania
-
Підкажіть будь ласка, як виглядає «кишка» для домашньої ковбаси
-
Вона може знати деталі, яких я не маю
-
Подскажите пожалуйста, до какого числа работают наши бенефиты от Альберты?
-
Є тут хто грає в футбол? - хочу приєднатися але рівень початковий