UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ваш результат, когда пойти по первой ссылке. Вам же нужно внизу в эмиграцию (Да, я искал тушенку, если кто в табах видит)
-
А вот при чем здесь номер телефона, не знаю
-
Ваш void check или банковская информация вашего счета
-
Содержит ответ на вопрос про детали
-
If you don't have a cheque:
-
td.intelliresponse.com/cbaw/?requestType=NormalRequest&id=7705&question=How+do+I+get+and+provide+a+void+cheque
-
У нас TD
-
Доброго вечора.Хтось може підказати ,як знайти сімейного лікаря або як записатися на прийом до якогось конкретного. Дякую!
-
Ну и так бывает пишут, например в cibc это можно вытащить в том же account info
-
В онлайн банкинге есть void cheque/ direct deposit form для chequing аккаунта
-
Доброго дня підкажіть будь ласка чи потрібен український паспорт для подачі на новий загран в консульство ?
-
Вітаю Нас 2 дівчини Шукаємо квартиру/ кімнату на двох поблизу центру З меблями Якщо є варіанти відкриті до розгляду Поблизу центру / NW 1000-1400 дол / місяць
-
albertafindadoctor.ca/
-
Якщо комусь треба короткотерміново житло, то можете звертатись: +14036010599 Phil (speak only English) Деталей не скажу (кого бере і на скільки)
-
Аа зрозуміла , я висловилась не правильно 😂
-
Питання дуже дивне, там же не 1 літак літає і він сам послуг не надає 😁🤷♂
-
Продаю професійну камеру Nikon d810+ об'єктив Nikkor 16-35mm 1.4 G ED, 2 акумулятори, 1 флеш-карту на 64 ГБ. Ціна 1400. Ідеальний стан. Місцезнаходження - Маккензі Таун
-
albertafindadoctor.ca/
-
Доброго вечора. Скажіть будь-ласка, дитині 15 років потрібно продовжити закордонний паспорт, бо термін дії закінчиться в 24 році. Чи потрібно на подачу закордонного паспорту айді карточку для дитини робити чи так продовжать. Дякую.
-
Якщо яке питання по Аir Canada, краще відразу його пишіть, швидше хтось відповість
20 Jan 2023, 19:11
265811/375104
31 minutes ago