UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Mitsubishi Ralliart 2.0 Turbo AWD мощностью 241 л.с. 2009г с пробегом 211к км Активный статус и регистрация в Альберте! Механически в идеальном состоянии Никакой ржавчины! Нет утечки! Нет лампочек на приборной панели (только tps, потому что диски не оригинальные). Бегает и ездит очень хорошо. Есть спортивная подвеска Подогрев сидений 19" колеса AUX Круиз-контроль Задние и передние фары послепродажного обслуживания Потребуются новые передние тормоза и шины 7600$
-
Так і роблю. Сьогодні цілий день в пошуках через Інтернет. А вже завтра піду по офісах
-
Так я це розумію, але де ж взяти ту історію якщо тільки приїхали
-
Доброго дня, терміново шукаю житло: кімнату, бейсмент або студію. Один чоловік з кішкою. Розгляну також варіант сумісної оренди двокімнатної квартири.
-
Вітаю! Мене звати Євген і я запрошую Вас в Heninger Toyota (Calgary, Alberta) обрати для себе нову чи вживану машину. Приходьте на тест-драйв, щоб особисто відчути якість, комфорт і надійність Toyota, яка не потребує реклами 👍🏻 Тут Ви отримаєте унікальну можливість консультації українською 🇺🇦 Сьогодні радий Вам запропонувати Toyota RAV4 LE Рік випуску: 2018 Пробіг: 71,408 км Двигун: 2.5 , АКПП AWD Вартість: 25 000 CAD Усі машини сертифіковані Toyota, та проходять 160 пунктів перевірки Також ви отримуєте 6 місяців гарантії або 10000 км на силові агрегати автомобіля. За більш детальною інформацією звертайтеся: (403)612-1413 [email protected] або чекаю за адресою: 3640 Macleod Trail South�Calgary, AB T2G 2P9