UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Commonwealth
-
Там буде Dj дівчина з України
-
Всім привіт. Продаю свою машинку. KIA FORTE 2016 LX. 1.8 engine. 238к пробігу. active status automatic transmission. свіженька компактна машинка, на повному ходу, чудово підійде для невеликої сімʼї👨👩👧👦 Гарна комплектація, hands free , bluetooth, кондиціонер, підігріви і тд., 2016 рік, підходить в таксі(хто шукає для цього). Дуже приємний розхід 6.5/7.5 літри(траса/місто)100 км за 10$ 🤑 Мотор і коробка в ідеалі, ходова добра. Є нюанси по кузову, за цього і ціна приємна. Допоможу в оформленні і постановці на облік. Ціна 6.600💲 ТОРГ
-
Продам жіночу куртку, розмір L. Ціна 30$.
-
Доброго дня всім. Мене звати Микола мені 28 років, високий підтягнутий хлопець. Шукаю роботу в сфері будівництва, маю великий досвід роботи з гіпсо картоном, МОНТУВАННЯ підвісних стель та перестінок, також досвід з ізоляційними матеріалами такими як вата мінеральна, ізоляція зовнішня цокольна тобто накладання рубироїду, та ізолювання стиків балконів гаражів і так далі. Також присутній величезний досвід з фасадними роботами, такими як положення плитки, або каменю, обробка полусухого фасаду та сухого. Загалом Робота потрібна, працювати маю велике бажання як і в колективі так і можу сам. Автомобіль маю. Дякую всім гарного дня хто зацікавлений закріпляю свій мобільний - 4034721110
-
Чому мене все дратує в Канаді? Може все кинути та поїхати? Як допомогти собі швидше адаптуватись? Як подолати культурний шок? Говоримо про все це вже завтра! Субота, 16 березня 13.00-15.00 Адреса: 1301 4 St SW (приміщення First Baptist church)
-
Я чекала 2 місяці на тест, зараз багато людей приїжджає, час очікування може бути довше двух тижнів
-
-
Чи можна запросити копію заповненої заяви на GST/HST від CRA? Ми подавали цю заяву, але не зберегли заповнену анкету, зараз ну дуже треба ті цифри
-
Хтось зможе допомогти з CV, я в Європі працювала в логістиці на заводі один рік та вісім місяців, але ж європейське CV не підходить , воно різниця від канадського, допоможіть будь ласка
-
Всім привіт👋,мене звати Артем,мені 22роки.Шукаю роботу в Калгарі або поблизу.Маю досвід роботи в автосервісі🔧 в Україні та на будівництві (помічник електрика)та заводі за кордоном.Англійська на рівні А2 але я вчуся📚.Маю власний автомобіль для мобільності🚘. Буду вдячний за будь-які рекомендації або можливості, що ви маєте для мене. Дякую за увагу) Hello everyone👋, my name is Artem and I'm 22 years old. I'm seeking employment in Calgary or nearby areas. I have experience working in car service🔧in Ukraine and as an electrician's assistant in construction abroad. My English proficiency is at level A2, but I am actively learning📚. I have my own car for mobility🚗. I would be grateful for any recommendations or opportunities you may have for me. Thank you for your attention.