UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я к тому, что или не все так просто, или не актуально и почему-то не убирают)
-
Доброго ранку.Підкажіть, будь ласка,де можна здавати використану тару ?
-
Не нужна виза, летите смело. Я так летел из Варшавы с пересадкой. Приземлились во втором терминале а вылет был из четвёртого. Подойдете на паспортном контроле, объясните, что у вас вылет из другого терминала и вас пропустят без проблем. Меня даже билет не спрашивали. Не переживайте
-
Доброго дня У зв'язку з переїздом з 22-ого березня здається 1-bed квартира(+ storage room у квартирі) за адресою 9600 Southland Cir SW. Поруч розташовані: Walmart - 5хв пішки; Canadian Superstore - 10 хв пішки; Canadian Tire - 5 хв пішки; Станція C-Train - 5 хв пішки. За необхідності меблі також можемо залишити за доплату . На території будівлі є доступ до безкоштовного спортзалу. Вартість 1932 CAD + депозит 1000 CAD У вартість входить вода та обігрів.
-
Мне кстати пришло перед НГ ответ на эпплай год назад который я делал))
-
Доброго дня. Шукаю роботу, досвід в продажах більше 20 років, також працюю психологом в Україні, приїхала в Калгарі з дітьми, англійська А2, вчу. Можливо в когось є варіанти з роботою. Буду вдячна
-
Доброго дня, красуні🌹 Мене звати Сантана, я майстер-брейдер. Я можу змінити твій імідж, перефарбувати без фарбування, та відростити довге волосся за лічені години. З радістю запрошую тебе на мою сторінку в INSTAGRAM. Тут ти станеш частинкою braids-світу наповненого красою❤️ Підпишіться, щоб отримувати більше фото та цікавої інформації Santa_braids_ 🤍 instagram.com/santa_braids_?igshid=NzZlODBkYWE4Ng%3D%3D&utm_source=qr
-
Шукаю кімнату/квартиру ТЕРМІНОВО
-
Помiсячно)))
-
Нет, это вам нужны бенефиты с Alberta Health Card. Сразу их получить не получится.
-
Да, безусловно, я это и имел ввиду))
-
Да, конечно сто́ит того)