UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я написала Кананаскис, потому что это примерно час-полтора от Калгари, но теперь знаю, что есть и отдаленный Кананаскис, так сказать 😁
-
тільки Альберта більша за всю Україну, тож відстані тут великі
-
Ого, туда аж почти 4 часа ехать😵💫
-
Update Без плати за підключення 👌
-
Підкажіть будь ласка, чи треба з анкетою на кліматичні відправляти копії своїх доків типу ворк перміт, паспорт, підтвердження адреси ? Дякую
-
Добрий день. Відгукніться будь ласка, хто летить з Київа до Калгарі найближчим часом. Треба передати деякі документи за додаткову оплату. Тут зустрінемо та довеземо по місту. Чекаю та дякую.
-
Chevrolet equinox 2011 Active status 209 km Good condition 7500$ Торг
-
Привіт, ми сім'я з 4 осіб, наймолодшій 14 років. Ми щойно приїхали з України. У нас є вихований та ввічливий йоркширський тер'єр 4 роки. Шукаємо житло до 2000 тисяч 2 кімнати +
-
Продам кавомашину Delonghi ECP3620 для приготування еспресо / капучіно. З капучінатором. В ідеальному стані. Є оригінальна коробка, повний комплект. В користуванні з грудня 2023 р. Причина продажу - переїзд. Можна забрати в центрі Калгарі. Лише готівка. 120 CAD
-
Можливо комусь буде цікаво
-
з Київа вже літаки літають?
-
Hello
-
Вам полегшало, що ви з*язвили ? Можете допомогти - допоможіть. Не можете - просто не гайте свій та чужий час своїми "висерами".
-
Скучно?
-
Sentry Box сегодня буду к 2
-
Продам одномісний матрас В гарному стані 190x100x20 120 CAD Можемо доставити або самовивозом Район Bank View Писати в особисті
-
на сайте эпла есть раздел refurbished. там с сильной скидкой найдете ноутбуки с гарантией.
-
Теж цікавить
-
Стосовно цигарок то я особисто замовляю тут. При замовлені від 100cad доставка безкоштовна. А з моїм промокодом VIOLENTSPECIFIC отримаєте знижку 40cad на перше замовлення
-
Кому цікаво, це здає мій орендодавець,з 1 квітня 2 кімнати 1 бейсмент,1 мейн. Живуть українці орендодавець в'єтнамець
20 Jan 2023, 19:11
267171/372489
3 minutes ago