UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день, можливо хтось підкаже що робити, якщо не підтягує вірної адреси вірної адреси в заяві на виплати? Замість NorthEast підбирає Northwest
-
Привіт! Підскажіть чи реально подібне знайти для дитини? Порадьте будь ласка 🙏🏻
-
Пускали якшо летіти з одного терміналу
-
У когось е досвід як знайти роботу маркетологом в Калгарі?
-
Доброго дня, у графі National identity document при подачі на подовження перміту що необхідно вказувати як Expiry date? У мене звичайний паспорт-книжка старого зразку, у нього наче немає таких "дат придатності". Або хто що вказував?
-
Всем привет Кто-то пополнял кредитную карту с помощью наличных? Как быстро поступают деньги? А то пополнил CIBC, а на балансе не показывает ничего.
-
Добрий день! А знає хтось, чи є у Калгарі місце де можна поїсти кубдарі/хачапурі? Дякую
-
Привіти. Арендую кімнату зі своїми душем та туалетом з першого квітня. Бажано з парковкою до 1000$. Я сам. Без тварин.
-
Привіти. Арендую кімнату зі своїми душем та туалетом з першого квітня. Бажано з парковкою до 1000$. Я сам. Без тварин.
-
Люди добрые ,подскажите плиз местные канадские группы по hiking в горах 🧐
-
десь хтось писав шо "тут не все миттєво" то думаю за якийсь час надійдуть
-
Вы хотите просто для вас, или коррекция вашей подачи?
-
Всім привіт, підскажіть як воно працювати в Uber?
-
Всем привет! Подскажите, заполняю апликацию (только на расмотр пока) и там просят мой sin номер в анкете. Это нормальная практика?
-
Я поповнював дебітну картку, вона поповнюється миттєво. Далі з неї перекидав безкоштовно на кредитку, гроші зявлялись як credit available одразу (реально зараховуються за декілька днів)
-
продам. 2011 volkswagen Touareg в очень хорошей состояние Пробег 200 000 km c гарантии в рассрочке также можно $13700 4034651778
-
3 робочих зайняло, ще пару днів щоб перерахувало credit available
-
Всем здравствуйте. Ищу комнату для одного человека в Даунтаун или в районах недалеко от него, бюджет до 1000. Готов заехать в любой день в марте либо с 1 апреля. Без вредных привычек, без животных, спокойный, личное пространство уважаю. Заранее спасибо
-
Всім привіт! Чи знає хтось кар рентал в Калгарі, де непотрібно мати фізичну карту з іменем водія на ній? Потрібно їхати в Вінніпег, Манітоба Дякую
-
Сдам УЮТНЫЙ дом 2100 feet в Аренду, Citadel Hills Circle, Calgary В доме 3 bedrooms , 2.5 bath , кухня - .бейсмент , гараж на 2 машины, душ, ванная $2700 Check Работа, кредитная история 4034651778
20 Jan 2023, 19:11
267256/371999
about an hour ago