UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всім привіт! Через 2 тижнів їду з Канади, тому терміново продаю зимові колеса по дуже низькій ціні. Winter Federal Himalaya 225/55 R17 101T XL. Купувала нові в минулому році, проїхала десь 3к км. Шини + диски + ковпаки 600$
-
Куплю ртутный градусник, Калгари.
-
Я фото id надсилала, але sin number ніколи. Підозріло
-
Друзі, доброго дня всім Хто зна чи не буде перешкод, якщо наразі скористатися програмою U4U, тому що я вже перебуваю у Канаді 1,5 роки? Чи не буде перешкодою дійсний Work Permit для отримання тимчасової візи u4u,чи надасть іміграційний офіцер дозвіл на в'їзд та перебування у США Вибачаюсь,що не по темі)
-
Продам Shutz 7,5US нові беж нат замша 49кад Sorel 8US 25 см чорні кроси нові 39кад на вузьку ногу Naturalizer 7,5US чорні шкіра одягнуті два рази 29кад на широку ніжку Downtown
-
Всем привет, Ребята есть ли среди присутствующих наладчики РЗА и ПА. Высоковольтные подстанции наладка защит. Английский не имеет значение. Пишите в личные сообщения, есть вакансии P&C technician Edmonton, Ontario, Calgary.
-
Вони заборонені майже в усьому світі
-
Прям с мангалами?)
-
А что за компания?
-
Можна почати з тесту на вагітність, це найбюджетніший варіант
-
ищу соседа в комнату я проживать буду только по выходным ,кровати будут заменены лендлордом на две односпальние , по будням я работаю в другом городе , в доме так же есть много места в прихожой и большая кухня Цена 400$ в месяц Dalhousie Station , 10 мин до Ctrain пешком
-
Великий парк біля озера, стоять мангали. Багато паркомісць maps.app.goo.gl/hyyaVTcmbWqP39Px5?g_st=ic
-
Так
-
Підкажіть будьласка, які є клініки по зору де можна отримати окуляри по бенефітам? Знаю тільки одну(
-
Майже всюди
-
Дякую 💪🏻
-
Можно просто заходити і питати?
-
Дорогі учасники групи, підкажіть будь ласка) Чи можна буде продовжити дозвіл на роботу по CUAET після 31 березня? Чи це потрібно зробити ТІЛЬКИ до 31 березня? Бо я зрозуміла так це питання, що зараз можна продовжити (звичайно я розумію що це не точно та не всім продовжують) цей дозвіл БЕЗКОШТОВНО до 31 березня, після цієї дати, як я зрозуміла, це буде коштувати грошей. Питання: чи правильно я зрозуміла ? Одразу дуже дякую за відповіді, і вибачте якщо раптом написала не в той розділ групи )
-
Доброго дня всім. Шукаю роботу в клінінгу можливо на складі чи помічником на кухні. Буду вдячна за допомогу чи контакти куди звернутися.
-
Продам BMW 528XI www.facebook.com/marketplace/item/708719764670730/?mibextid=6ojiHh
20 Jan 2023, 19:11
267344/372413
9 minutes ago