UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Перездаємо контракт на оренду 1 BDR квартири в центрі Калгарі на 51 поверсі будинку Telus Sky. Чудовий краєвид з вікна (центр+гори видно). У квартиру потрапляє багато сонячного світла. Фурнітура та техніка преміум якості. Зручний душ (не тропічний). На першому поверсі є кав'ярня. Зупинка с-трейн прямо біля будівлі. До великого продуктового супермаркету 600 метрів. Будівля має вихід на «плюс 15» (система критих мостів, що з’єднує більшість будівель у центрі міста). Це дає доступ до торгового центру Core, не виходячи на вулицю. Контракт до 31 жовтня 2024 р. Вартість 2333 $/місяць, всі комунальні послуги та доступ до Інтернету + тренажерний зал включені. Доступна дата заселення 1 квітня. Є можливість заїзду в повністю мебльовану квартиру з усіма необхідними меблями та кухонним приладдям (за додаткову плату).
-
Почему не любят интересно. Баланс такой?
-
Написала вам вчера ещё, но вы даже не просмотрели.
-
Доброго вечора. щановні матусі. Поділіться будь ласка досвідом, у кого дітки ходять до школи в католицьку і в звичайну школу, я чула що в католицькій краще, як ви думаєте? Що порадите? І чи вірно я розумію, що реєструватись потрібно на окремих сайтах для зарахування в католицьку і в звичайну? Буду дуже вдячна за відповіді, зараз якраз планую реєструвати діток 13 і 10 років.
-
Сусід віддасть ліжко та матрас безкоштовно. За деталями звертайтеся в особисті будь ласка
-
В бул барн є лимона кислота на вагу.
-
Цікавить через місяць десь, якщо не продасте, дайте знати. Дякую
-
Дякую!
-
Бо їх не вистачає і вони бронюють майже все доступне житло? На айрбнб було б краще?
-
Я думаю, що є правила і вони не просто так написані
-
А так за факт користування роумінгом буде всюди плата Це на жаль, дуже відрізняється від українських сімок де можна і бомжа скинути, і за рахунок абонента подзвонити 😅