UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет , ктотможет помоч с вивисилкой посилки с канади в германию , плиззз
-
Ну і по федеральним звичайно express entry, вона для всіх в кого напрямок в noc1-3
-
З провінційних по Альберті нічого не буде, принаймні на перший погляд. З федеральних є щось щодо daycare, але я не знаю наскільки це релевантна для вас тема
-
підскажіть будь-ласка де краще всього помоніторити та придбати квитки на літак?
-
дякую
-
Залежно як і коли ви будете їхати, я купував через цю програму
-
Доброго дня.Скажіть будьласка 31березня це останній термін для work permit?можливо є якась інформація чи не продовжили....???
-
не продовжили
-
Дякую, але щось не могла знайти. Вона в відділі зі спеціями?
-
Девушка сама летит 22 марта Париж-Калгари, если кто-то захочет составить компанию, то дайте знать)
-
Да, мы также лоханулись.
-
Мониторить удобно через Гугл авиабилеты, а покупать лучше напрямую. Практически всегда это WestJet.
-
Дякую. Так, білети економ флекс. В тому- то і справа, що брали три одразу 🙈 тепер виходить, що ціна 3х=1 зараз
-
А какие у вас билеты? Если эконом флекс, то возвращается вся поездка независимо от количества пассажиров. Надо было отдельно каждый билет покупать. Плюс там возврат идёт на бонусный счёт, который частично можно использовать на следующие покупки. К примеру если отменишь всю поездку, то 10-20% возвращается тебе на карту, а остальное переводится в бонусы. Если будешь покупать новый билет, то обычно бонусами можно перекрыть до 50% от билета, но не всегда. Бывает такое, что нельзя бонусами ничего перекрыть. В целом в кабинете ты когда нажмёшь на кнопку возврата, то тебе покажет сколько и куда денег будет возвращено. Ну и можешь пробить какие билеты сейчас доступны, и посмотреть есть ли билеты с частичной оплатой бонусами от этого можно отталкиваться есть ли смысл этим заниматься.
-
Цікаво, що візу по програмі я отримаю напевно після 31.03.... Завтра буду віправляти паспорт.... Як тоді???
-
ну не знаю, нам дуже подобається)
-
Тільки прийшло підтвердження, документи подавав у 2022....
-
Всем привет , ктотможет помоч с вивисилкой посилки с канади в германию , плиззз
-
Добрий ранок. Підскажіть контакти Україно чи російськомовних співробітників BMO, будь ласка
-
Можна подробинці про ваш кейс?
20 Jan 2023, 19:11
267517/371999
about an hour ago