UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Є варіант екскурсії по місту через дві години від Lori Beattie, зазвичай по запису але одному можна і як + я думаю
-
У мене прийняли звичайну дебетову карту монобанка в убер прокаті. Там доречі також імені немає, але у додатку вони звірили і все спрацювало.
-
maps.app.goo.gl/7EPFnAaLCWovaMnWA?g_st=ic
-
Ребята, подскажите, пожалуйста, разборку авто, которая работает в выходные. Ищем защиту двигателя на хендай, если заказывать, доставка золотая
-
Добрий день. Краще вибирати католичну школу чисто з мого досвіду. Там більше дають знання і допомагають з англійською мовою. Щоб зареєструватися в католичну є сайт cssd.ab.ca, а для звичайної є сайт cbe.ab.ca. Якщо є питання звертайтеся🫶
-
Спасибо большое
-
В ТРЦ Кор за 24$
-
А в бест бай?
-
Народ, всім привіт) хто може підказати, де можна купити перехідник по адекватній ціні? В мене є один, але підходить не на всі пристрої, на фен і комп чомусь не підходить, бо затовсті вилки:( в доларамі дивилася немає
-
Конечно
-
Ноут буде. Але зручніше взяти кабель, щоб вже з перехідниками не мучитись
-
Ну на блочку від ноута написано, що і цей вольтаж підійде , можливо буде працювати 🤔
-
Дякую велике !!!!!!!!!!!!
-
Той що з права
-
На Амазон не знаю який саме замовляти, щоб підійшов(
-
А у вас можливо є фото як він виглядає?
-
Амазон
-
Не дивилася, дякую, сходжу ще туди !
-
Для компа рекомендую купити інший кабель. Фен швидше за все працювати не буде (треба дивитись вольтаж)
-
Не думаю, просто диорама скорее всего
20 Jan 2023, 19:11
267592/371929
9 minutes ago