UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Амазон
-
Не дивилася, дякую, сходжу ще туди !
-
Для компа рекомендую купити інший кабель. Фен швидше за все працювати не буде (треба дивитись вольтаж)
-
Не думаю, просто диорама скорее всего
-
Це торт ?
-
Топ 🔥
-
Шукаю роботу сантехніком! Досвід в Україні 16 років. Маю авто. Англійська, достатня для роботи.
-
Очень интересно, вроде как договорились без сина все сделать, но теперь просят секьюрити депозит отправить (еще до подписания контракта). Также как зарегистрироваться на Enmax и приобрести страховку. Вот тут тоже не понятно, страховка оплачивается каждый месяц? Или единоразово?
-
Добрий день, сім'я з двома дітьми 11 і 16 років шукає житло 2 bed, бюджет до 2000 дол.
-
Продаємо диван-ліжко без плям та пошкоджень. Розмір 1.80*95 у складеному стані. Розкладається у фул ліжко, розмір матрацу 130*185. В будинку не палили, домашніх тварин немає. Ціна 150. Можлива доставка. Купували на маркетплейс для родичів, котрі приїжджали, зараз в ньому немає потреби. За деталями звертайтесь будь ласка в приват.
-
Если кто-то ищет квартиру до 1800$ в этих окрестностях и ищет с кем ее разделить - предлагаю обсудить это.
-
Це треба на фені глянути , якщо тільки 220, то працювати я так зрозуміла що не буде???
-
Ніт. І це звісно вбиває
-
Оце я також була в волмарті, 30 баксів, але там трансформатор наскільки я зрозуміла
-
Підкажіть будь ласка чи є якісь апдейти по Alberta Opportunity Stream?
-
Але це ж не трансформатор, просто адаптор. Буде 110V так само
-
Я ці брав, задоволений. Бо в волмартах за 1 просять 20-30 баксів і вони ледь тримаються в розетці
-
Зрозуміла , дякую за відповідь 😊
-
www.amazon.ca/gp/aw/d/B09Y9H3T1B?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
-
Зараз гляну) дякую) але на комп все одно треба перехідник купляти:( попридумують розетки різні, чому не можна всі однакові в світі зробити 😂
20 Jan 2023, 19:11
267608/371537
10 minutes ago