UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Шукаємо однокімнатну квартиру(можна бейсмент) для 2х. Район Downtown ,SW,NW. Початок аренди 28 травня-1 квітня. Ціна 1500-1700$. Дякую заздалегідь!☺️
-
Кто куда ходит на кальян? Я ходил в кафе мед и лаунж 18, может есть ещё какие-то места?
-
А ваш ребенок за империю или республику?)
-
Продам Мощную большую мультиварку Instant Pot (Duo Crisp + Air Fryer) Все возможные функции и большой объем. Пользовался 2 месяца. Продаю из-за отъезда. Цена 100, новая около 300 По вопросам обращайтесь в личные сообщения.
-
Дякую 🙏🏻
-
Привіт, До якого числа можна обміняти укр права в Альберті?
-
Доброго дня . Хазяїн перездає квартиру з 1 квітня . Ціна 2350 торг. З кімнати . Таунхаус. Сітрейн, автобуси, торгівельний центр, магазини, стадіон поруч. На районі багато українців. Пишіть , я скину посилання з фото.
-
мой скорее за Бога Императора будет "когда будет" =)))
-
Head Over Heels - The Sheesha Lounge & Bar вот сюда сходи)
-
Продам столик під телевізор, стан ідеальний 100$ Терміново!
-
Здам кімнату чоловіку або жінці по адресу 8948 Elbow dr sw . 860 .
-
Олрайт. Спасибо, записано и запомнено
-
Є дві жінки які хочуть, ще би одну і кожному по кімнаті Чому нє як варіант
-
А я шукаю квартиру для себе я одна Хочеться подробиці чекаю відповідь
-
Доброго дня! Шукаю роботу для мами😊 Вміє дуже добре готувати, має великий досвід роботи з людьми, у туристичній сфері,комунальній, сфері послуг, але не з доброю англійською. У гарній фізичній формі😅 Якщо є пропозиції або маєте поради стосовно роботи, будь ласка, пишіть. Дякую! 😊
-
Тоже так думаю, но мало ли вдруг ктото заказал и можно попробовать)
-
Она унылая будет скорее всего игромеханически и того же Магорыцаря вряд-ли переплюнет. Даже не приблизится. Чисто в коллекции держать.
-
Всім привіт! Продається машина, BMW X3 2013 року. Пробіг 183000 км. Ціна 14000$, можна домовлятись. Хазяїн мій колега з роботи, дуже добрий і хороший чоловік. Усі питання до хазяїна, звати його Мохаммед. Номер телефону: +1 (587) 436-6191 Месенджер для переписки WhatsApp. Мова спілкування англійська. Фото і деталі по машині додаю.
-
Сейчас не принято признавать, что в советское время там жили не только "тупые савки" под грохот КэйДжиБи-автоматов...
-
Катя я одна можу скласти компанію не курю не пю, а шукаю роботу без собачок і без котиків
20 Jan 2023, 19:11
268422/371623
3 minutes ago