UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Причем ладно бы там ещё хоть посыл да философия были, так нет же, колыбель бессмысленных побегушек-пострелушек с простейшей и уже отлитой в граните в жизни любого обывателя дихотомией деления мира на хороших и плохих, белое и чёрное. Без глубины и сотен тысяч полутонов.
-
Підкажіть будь ласка що робити і куди треба писати. Я знаходжусь в Ірландії, мені відкрили візу Канадську рік тому, але не видали тому що я не мала заграну, а внутрішній паспорт був вже не дійсний і потрібно було зробити загран, я більше року через чергу не могла зробити його, в вересні отримала нарешті і от тільки у лютому поїхала вклеїти візу до паспорту, але мені відмовили тому що пройшов майже рік і треба новий лист підтвердження. Мій чоловік давно знаходиться у Канаді, і я хочу приїхати до нього, але не розумію куди і що треба зараз писати. Підкажіть будь ласка хто тямить у цьому питанні.
-
Підкажіть будь ласка що робити і куди треба писати. Я знаходжусь в Ірландії, мені відкрили візу Канадську рік тому, але не видали тому що я не мала заграну, а внутрішній паспорт був вже не дійсний і потрібно було зробити загран, я більше року через чергу не могла зробити його, в вересні отримала нарешті і от тільки у лютому поїхала вклеїти візу до паспорту, але мені відмовили тому що пройшов майже рік і треба новий лист підтвердження. Мій чоловік давно знаходиться у Канаді, і я хочу приїхати до нього, але не розумію куди і що треба зараз писати. Підкажіть будь ласка хто тямить у цьому питанні.
-
Всім привіт, Продаю 2 пари взуття з захисним носком. Reebok Sublite Legend Work IB4020 Розмір: 9 (підходить на чоловічий 42-43) та 7,5 (підходить на жіночий 39-40) Обидві пари вдягались всього лише 1 раз, тож стан як новий. Ціна за пару: 50 При покупці двох пар ціна: 90
-
Здравствуйте, смотря на шо у Вас есть подписка, если на укр.каналы, то на украинском.
-
І що
-
Хелп, може хтось знає чи зможу я купити шось дитині від стоматиту без рецепту?
-
Всім привіт. На початку місяця прилетіли в Канаду.Чоловіку при вʼїзді дали ворк перміт, але офіцер забув поставити в паспорт штам вʼїзду . Помітили ми це тільки зараз. Поїхали в аеропорт, офіцер не захотів його ставити, сказав що це ні на що не впливає. В кого була така ситуація, що робили? Завчасно дякую за відповідь 🙏
-
Привіт! Пропонується кімната на 1 місяць (квітень) Ціна $700 (комунальні та вай фай включені у вартість) Адреса 5939 Dalhousie drive NW
-
Правила, все одним постом //_-
-
2016 Chevrolet Cruze Limited Пробіг: 117k km Активний статус Двигун : 1.4 Liter 4 Cylinder (місто - 7L, траса - 5L) Автомобіль у чудовому стані, без жодних механічних проблем. В машині ніколи не курили. Я другий власник. За час мого володіння автомобілем були замінені: • Передні та задні гальма (колодки та ротори – 10k km тому) • Масло в двигуні (кожних 7k km) • Масло в коробці передач • Клапана кришка з прокладкою • VVT соленоїди розподільного вала • Мотор повітровидува • Куплені нові зимові шини (Blizzak) Chevy Cruze Limited — це елегантний і стильний седан, який пропонує динамічні враження від водіння. Його двигун і плавна автоматична трансмісія зроблять ваші щоденні поїздки легкими та приємними. Просторий салон і великий багажник роблять його ідеальним автомобілем як для повсякденних справ, так і для тривалих подорожей. Цей автомобіль ідеально підходить для тих, хто цінує надійність, невеликі кошти обслуговування та низькі витрати палива. Можливий аргументований торг. Ціна : 13 500