UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хелп, може хтось знає чи зможу я купити шось дитині від стоматиту без рецепту?
-
Всім привіт. На початку місяця прилетіли в Канаду.Чоловіку при вʼїзді дали ворк перміт, але офіцер забув поставити в паспорт штам вʼїзду . Помітили ми це тільки зараз. Поїхали в аеропорт, офіцер не захотів його ставити, сказав що це ні на що не впливає. В кого була така ситуація, що робили? Завчасно дякую за відповідь 🙏
-
Привіт! Пропонується кімната на 1 місяць (квітень) Ціна $700 (комунальні та вай фай включені у вартість) Адреса 5939 Dalhousie drive NW
-
Правила, все одним постом //_-
-
2016 Chevrolet Cruze Limited Пробіг: 117k km Активний статус Двигун : 1.4 Liter 4 Cylinder (місто - 7L, траса - 5L) Автомобіль у чудовому стані, без жодних механічних проблем. В машині ніколи не курили. Я другий власник. За час мого володіння автомобілем були замінені: • Передні та задні гальма (колодки та ротори – 10k km тому) • Масло в двигуні (кожних 7k km) • Масло в коробці передач • Клапана кришка з прокладкою • VVT соленоїди розподільного вала • Мотор повітровидува • Куплені нові зимові шини (Blizzak) Chevy Cruze Limited — це елегантний і стильний седан, який пропонує динамічні враження від водіння. Його двигун і плавна автоматична трансмісія зроблять ваші щоденні поїздки легкими та приємними. Просторий салон і великий багажник роблять його ідеальним автомобілем як для повсякденних справ, так і для тривалих подорожей. Цей автомобіль ідеально підходить для тих, хто цінує надійність, невеликі кошти обслуговування та низькі витрати палива. Можливий аргументований торг. Ціна : 13 500
-
Привіт! Шукаю кімнату ближче до Даунтауна. Також можлива спільна оренда квартири. Готова заїхати одразу. Без шкідливих звичок. Важлива підтримка чистоти на кухні та інших спільних спейсах. Пишіть в приватні повідомлення)
-
Краще запитати на касі.
-
Якщо знайдете це, продають без рецепта, можна дітям від двох років, рекомендував фармацевт і добре допомогло саме від стоматиту. Я брала це в Америці, але думаю і в Канаді має бути
-
Добрий вечір , шукаю кімнату близько downtown ( щоб було метро )