UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Нет слотов в доступе пока.
-
Зберігаємо спокій, шановні
-
Я вам до цього писала? Ні. Допобачення
-
Дякую, просто питання саме про національний документ що посвідчує особу, в Україні він ніби вважається ще дійсним, можливо що IRCC теж можуть бути в курсі про це
-
А вы мне, тетя, зачем пишите?
-
куплю авто до 5000 с ровным полом )
-
Я написала різницю між подовженням і зробити новий! До чого ви мені пишите про слоти?
-
О боже, жіночка, прочитайте будь ласка на що я відповіла, навіщо ви мені це пишите?
-
Доброго ранку. Шукаю кімнату на підселення. Потрібна з 23.03.
-
Ахах
-
Если я правильно помню, то можно указывать что national identity и паспорт, как один и тот же документ дважды (в загнане проставлена nationality) . Или как уточнила Ирина, просто не указывать.
-
І до чого ви цю маячню пишите? Ви і є та сама "помагатор", яка тільки чіпляється до людей та пишите не по темі.
-
Добро пожаловать в интернет🤷
-
Це не є обов'язковим документом, навіть якщо він дійсний, його можна не додавати) як ви хочете)
-
Ой та по фиг, этих якобы помогаторов тут десятки, поднимают свое чсв за счет новичков, которые не в курсе ситуации 🤮
-
Як варіант я думаю в кінці аплікації можна просто написати explanation letter та додати пояснення за цей документ
-
В таком случае вы сдаете самый старый (который раньше всех истекает)
-
А, ну новый значит совсем новый, ясно
-
А подовжити, то вам в ваш дійсний паспорт поставлять штамп, що він подовженний на певний період
-
У меня уже два. Я не понимаю термины "новый" и "продлить"
20 Jan 2023, 19:11
268641/375073
10 minutes ago