UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго. Есть до 28 марта комната отдельная хорошая с удобствами. Стиралка. Душ. Кухня. С кем договорился снять домик совместно не прилетел. Большая кровать. 30 минут пешком центр. Все удобства.
-
В моїй рітейл компанії є відкрита позиція на посаду billing/invoicing coordinator. Якщо коротко з основних вимог: - високий рівень вміння працювати з excel таблицями, формулами, фільтрами - бекграунд у фінансовій або акаунтинг сфері - робота з цифрами, то треба любити - англійська може бути базова. Резюме можна надсилати мені на пошту [email protected]. Офіс знаходиться в пром зоні на перехресті glenmore trail та stoney trail (тут майже немає транспорту). Це офісна посада Monday to Friday з 8:30 до 17:00 docs.google.com/document/d/1JShx8i_lg7jtprw62KPSTSDzN9aes-0mfXf3zb0cLnA/edit?usp=sharing
-
И ни в коем случае не Budget
-
Мої вітання всім Коли переїхала до європи через багатьом знайомі причини, спочатку адаптувалась і з часом захотіла зайнятись собою, бо на фоні всього набрала трохи кг. Але не знала мову + не могла знайти для себе тренера та і ціни по місцевому були трохи високі. До чого я це, я всеж знайшла тренера який допоміг мені досягти моєї мети, якщо комусь цікаво, пишіть скину контакт
-
Однокомнатная квартира с кухней студией в Даунтауне, 9 этаж, в хорошем комплексе с бассейном, тренажерным залом, бильярдом, лаунж зоной и другими удобствами. Без мебели, есть подземный паркинг за доп. плату. Стиральная и сушильная машины в квартире. Разрешено с животными. Цена $1973. В цену включены коммунальные услуги, кроме электричества.
-
Пересдадим 1-ком.квартиру Southland Circle SW 9600 ...отлично расположение...всё в пешей доступности....C-train, Walmart, Superstore и тд. За деталями в приват.. P.S оставим некоторые вещи
-
Доброго дня, шукаю кімнату для себе з 01/04, терміном на 2 місяці. Про мене: Програміст, не курю, не пью, з кімнати майже не виходжу, тварин не маю.
-
Я працював у такій і слова не сказали. Найголовніше металевий носок.