UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір! Реєструю дітей в школу, де заповнюю про опікуна там є пункт "приказ про надзвичайний захист" хтось знає що це?
-
Шукаю кімнату для себе з 01/04, терміном на 2 місяці. Про мене: Програміст, не курю, не пью, з кімнати майже не виходжу, тварин не маю.
-
хоча залежить від індустрії
-
краще знайомитися через спільні інтереси з працівниками компанії, зустрічатися на чай-каву, розповідати про себе і просити референс щоб пустили на співбесіду-інтервю
-
Всім доброго дня! Наша компанія надає послуги перевезенням меблів/крупногабаритного вантажу : • квартирні переїзди / будинки 2-3 кімнати за раз • зібрати по всьому місту з об’яв маркетплейсу. • забрати з ІКЕА. • складання/монтаж меблів • вивіз сміття Ми професійно виконаємо будь які поставлені задачі. В нас є : • Приємні ЦІНИ 💸 • досвід роботи та поводження з вашими речами 🧰 • вантажники , якщо потрібна додаткова допомога 🤸♂️ 📲Консультація за номером або ЛС 825 288 8030 Дякую всім. 🤝
-
То я б поразив починати вчити. Ще зверніться до центру імміграції, якщо не помиляюсь gateway називається, вони надають поміч та поради, інколи дуже корисні.
-
Я це зрозуміла в прямому сенсі - чи є якась людина, якій фізично заборонено судом знаходитись біля вашої дитини. Іноді це може навіть бути один з батьків.
-
Кто знает, через сколько приходит возвращение налога директ депозитом?
-
Меньше двух недель мне пришло
-
www.instagram.com/reel/C4rUkhqPHUQ/?igsh=YXphYzc3cjdvYzI4
-
Спасибо. Я слышал что просто распечатки о прохождении комиссии недостаточно, что нужно какое-то официальное подтверждение, не знаете про это? Не хотелось бы нюансов на границе😒