UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Добрый вечер !Куплю кухонный стол и 2,4 стула,не дорого!
-
Доброго вечора,хтось знає яка нова програма для імміграції відкривається 1 травня в Альберті?
-
Добрий вечі! Де можна знайти дешеві квитки з Торонто до Калгарі. В гугл флай такі ціни, дешевше в Европу поїхати. Дякую
-
🔥Здається квартира 1 bed + den (має розміри окремої кімнати та має вікно у вітальню) за адресою Skyview Bay NE (переоренда) 🏡Новый будинок, вся техніка нова. 🪩У будинку є зал, сауна, паті рум, патіо на даху, ігрова та дуже гарна лаундж зона. 🐶Будинок pet friendly, прямо під домом собача площадка. 🪑Є можливість деякі меблі продати за потребою (пишіть, надішлю фото, все нове) 🏞️Район тихий, багато озер, поряд з домом є NoFrills, Drug mart, Dollarama, Vape store та багато іншого. ✅Всі комунальні послуги включені окрім електроенергії та інтернету. 💵Ціна 1725$ Пишіть у приват за будь-якими подробицями ☺️
-
Доброго вечера !Куплю кухонный стол и 2,4 стула не дорого!
-
А чому має відкритись?🤔
-
Дякую я в ньому живу прийду
-
Завтра зустріч на 9.00 Gateway в готелі Premier Best Western зупинка ctrain Marlborough Вхід вільний приєднуйтесь ♥️
-
То не я шукаю відповідь! Напишіть, будь-ласка, тому хто її шукає
-
Дякую
-
никаких анонсов не было
-
Но согласен, да. Годный впн и не заморачиватся
-
М. В моем случае конкретно говорилось, что для «заморочились» трекается что и сколько для подсчета ущерба
-
Чтоб смотреть марвел
-
Всім привіт.Поділіться будь ласка досвідом як знайти садочок для дитини 2-х років?
-
2009
-
Як перекидувати гроші з картки на карту СІВС?
-
Доброго дня всім,влаштовуюсь на роботу і шеф попросив принести void cheque і на листку написав tickets, про які білети може йти річ? Підкажіть будь ласка(влаштовуюсь в сантехнічну фірму)
-
Привіт. Чи є хтось,хто найближчим часом летить з України в Калгарі і може купити мені мазь Вішневського, чи зараз воно наз - Balsamic Liniment by Vishnevsky! У Калгарі зустрінемо, віддам гроші, та буду надзвичайно вдячна!🙏
-
Вітаю товариство, чи може хтось порадити гарні спікінг клаби?
20 Jan 2023, 19:11
269027/374820
15 minutes ago