UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Написано 66к
-
Там вже є
-
Кто скажет, что это не Марвел, я скажу какая разница, шо там шо там типочки в трико
-
Наче був
-
Ну і мак як варіант
-
Я купувала їжу на фуд кортах та супермаркетах там в деяких є вже готова їжа як у нас в Сільпо обирай що хочеш
-
Та вірю на слово. Дякую вам за таку розгорнуту відповідь😊
-
Доброго дня Шукаю українську пару на підселення Ціна 1350 $ Комунальні послуги та інтернет входять в ціну Кімната в 2 кімнатних апартаментах , повністю з усіма меблями . З окремою ванною кімнатою та гардеробною Спільна лише кухня , коридор та балкон , а також пральна , посудомийна машина та сушка для одягу Знаходиться в центрі міста на Вікторія Парк до зупинки 2 хвилини , В самому будинку на 1 поверсі супермаркет Також в ціну входить двоповерховий спорт зал , більярд, джакузі , кінотеатр та баня Здається з 1 квітня Якщо цікаво пишіть в особисті повідомлення надам фото )
-
Ахаха ну можете не вірити)
-
Я даже пыталась промывать водой, но не помогло Ел и плакал
-
всі там були певно) я теж пробував її перший раз чисто лапшичку шей "бульйончику побільше" най запариться хД
-
Шукаю дівчинку для сумісної аренди квартири, для сумісного проживання 💌
-
Маю надію, що воно дійсно так, як ви кажете. А то незручно потім вийде😀
-
Я бився з бомжами на Chinook station, які там на ничку щось жували і озиралися Що вибив - то моє було😊 Так харчувався тиждень поки взяли на роботу
-
Доброго дня, можливо хтось буде летіти з України в Калгарі найближчим часом, потрібно взяти маленьку посилку , напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую
-
Sunterra market наприклад
-
Я ловил зайцев
-
В неділі/суботи(не пам'ятаю? десь там на 1 станції стоять і якусь їжу роздають, гаряче і булки і всяке таке То якась релігійна тематика, але поїсти то поїсти? Вони одразу там через дорогу від зупинки сітрейну
-
Тобто жити можно
-
Там тістечко було 4-5 доларів куряча гомілка запечена 4-5 , картопля печена 100 грам 2-3
20 Jan 2023, 19:11
269554/372583
16 minutes ago