UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Просто щоб знати чи краще брати зараз одразу місячний квиток на транзит (без знижки)
-
поділіться досвідом, скільки часу у вас пішло на оформлення fair entry. Скажімо, від моменту написання листа до соцпрацівника
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів.
-
Можу надати послуги по догляду за дитиною.Мені 54 роки,в Україні працювала вчителем початкових класів.
-
Знімай штани 🌚
-
вище в чаті по пошуку ось t.me/uu_calgary/83736/339249?single
-
Підкажіть будь ласка де можливо купити матрас Кінг сайз за помірну ціну, дякую
-
Правильно. Бо в Украине бубочка их отменил😀
-
Дякую, але там квін розмір
-
Так вот как вас всех посвящали😀
-
а, вибачте, не побачив
-
Привіт, хто знає як виглядає заміна Українського паспорту в Едмонтоні
-
maps.app.goo.gl/mdkTtArXsojnJiLPA
-
Очепятка в borrowell, но Гугл поймет
-
t.me/uu_calgary/1/340623
-
Привіт! Прилітаю 31го березня. До якої дати можна буде податися на виплату від федерального уряду?
-
А як це пов'язано з ВП новим?
-
TLDR: На 6 месяцев Канаду не покидали - экзамен для нового ВП на нужен. Возможное Исключение, если там будет lmia с vulnerable населением с health risks ( то вроде доп экзамен тогда нужен, но не ручаюсь) Или если человек наблюдается например по ТБ
-
If you are in Canada and are applying for renewal from inside Canada, then don’t need another exam. If you were outside of Canada for more than 6 months, then yes, new exam. If you are outside Canada and by the time the application is processed and if you have crossed a 6 medical period, then they will ask you to carry out a medical examination (either on return or within in the designated country).
-
1 bedroom + den, 75 кв метрів, на 1 квітня, $1839. Локація 1313 13 Ave SW. Беремо депозит 1199$ та 3 ренти вперед. Після того 3 місяці не платите ренту, з 4 помісячно. Якщо цікаво - пишіть.
20 Jan 2023, 19:11
270090/372647
3 minutes ago