UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Да но я их хотел бы на канадскую карту закинуть так шоб мне потом вопросов не задавали разных
-
То, шо на карте вообще не нужно декларировать
-
А як вибрати клініку? Поклацав по формі і видало 19 клінік у Калгарі. У мене є 1.5 місяця до кінця 90 днів. Дзвонити ім і запитувати на коли можна записатися та скільки це коштує, чи е клініки куди всі записуються? Читав що у районі Marlborough чи як там самі гумані ціни, але дуже велика черга, та ще рекомендують centre street north medical clinic.
-
Гайз тупе питання. Якщо я живу в Канаді, вилетів з неї і повернувся з якоюсь новою кількостью грошей налом чи на карті, чи можу я їх задекларувати чи повинен сплатити якісь податки ?
-
Да, а я уже взрослый и самостоятельный, и могу позволить платить за контент:-)
-
Ваши мысли по этому поводу?
-
Важный вопрос о заявке на продление Пермита. Есть пункт what is current immigration status in Canada. Видел видео, где один выбирает вариант "worker" (ну да, у нас есть разрешение на работу), а другой - "temporary resident permit holder" Мне что, разорваться?))
-
Тегни Фастера
-
Кстати вопрос о нашем, гиковом. Недавно тут обсуждали тему торрентов и VPN. Тогда вопрос, при пользовании торрентами и тем самым VPN, есть смысл полностью менять страну, например, ближайшую США в настройках или для лучшей скорости оставлять Канаду, просто скрыв собственный IP? @FasterOriginal
-
Дякую!