UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
youtu.be/PDxmcxozC1k?si=x4ZxDYo500yZCx11
-
Друзі,ви мабуть теж помітили різке зростанння катаклізмів. Прошу не ігнорувати це оповіщення від видатних вчених усього світу
-
Дякую за рекомендацію 🙏 сьогодні була в неї
-
в цілому типу СТБ робить контент для трешстрімів на твічі як я розумію)) чисто шо б було з чого офігівать
-
Lie to me, хороший серіал
-
я так розумію СТБ взагалі пішло у всі тяжкі з цими передачами, "вагітна у 16", "один за всіх" ше була якась фігня де їх на детекторах брехні перевіряли...
-
Привіт! Чула, що у зоопарку виводять на прогулянку пінгвінів. Хто знає, у котрій годині це звичайно відбувається?
-
Я їх не знаю просто трапилась при пошуку іншої інформації можливо комусь знадобиться
-
Це в тему для тих, хто каже що доводиться дивитись/читати руснявий контент бо немає альтернатив😁
-
Richardson.ca
-
Не можу вислати посилання на компанію яка пропонує роботу
-
Вже ні, десь через 10 місяців
-
Классный, жаль что был не популярен и закрылся всего на втором или третьем сезоне (((
-
Та я і сам колись мав канал про ігри😁 і статті писав
-
Мне чет супермама не нравится. Я, конечно, люблю токсичность, но там в основном как-то скучно Больше драмы нужно 🤌🏻
-
Насправді, все гірше, бо в тій самій Супермамі ще не весь треш показують
-
оце "сазідатєльноє общєство" - чергова піраміда/кидалово, тож не довіряйте шарлатанам
-
Одяг на дівчинку 2-3 рочки, безкоштовно, Даунтаун
-
Терміново шукаємо квартиру ,2 дорослих 1 дитина ,зараз на тимчасовому до 1 квітня ,буду дуже вдячна за будь яку пропозицію може хто перездає ,відгукніться🤞🏻
-
www. notascamiswear.com
20 Jan 2023, 19:11
270758/375881
3 minutes ago