UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А, это да
-
Та хз, таланты убрали, какие-то фрагменты ключей, Додж убрали, вампирик со спеллов убрали, много кого переделали
-
Хорош в контексте того, что достойной замены все еще не придумали.
-
Да он и сейчас хорош. Немного в аркадную херобору переходит правда, хз че дальше будет
-
Он крутой был в свое время
-
Ну кстати к слову, тогда весь этот хайп пошел тупо изза того что лол выстрелил.
-
Ну якщо тобі по приколу заплатить росіянам то хто я такий щоб зупиняти тебе ))
-
Нихера, реально прайм еще был, я и забыл совсем
-
Меня больше раздражает их пусси политика. Я типа сам токсиков не одобряю, но бл*ть, пермачи давать за это, сверх маразм.
-
Всім привіт Ми прожили рік в Канаді і нещодавно дуже несподівано так склалося що нам потрібно покинути Канаду нажаль по сімейним обставинам. А місяць тому коли ще не знали, що будемо їхати, нам запропонували перепідключити домашній інтернет (Wi-fi) на більш вигідні умови. Так от до чого я веду, що відміна контракту на інтернет в Канаді не безкоштовно і так як тут контракти на інтернет складаються на 2 роки, то за відміну нам прийдеться заплатити приблизно 600$… Або є інший варіант, кажуть, що можна комусь передати наш контракт і тоді все нормально, ніхто нічого не переплачує. Тому почали зараз вже шукати кому це має бути цікаво, адже всі хто новий приїзджає до Канади усе одно потрібно підключати інтернет, а у нас зараз вигідніші умови ніж нам пропонували коли ми тільки приїхали. Ми будемо зʼїзджати з квартири 31го березня тому можемо і раніше комусь передати наш контракт, або і трішки пізніше (все залежить від обставин) Наш тарифний план зараз від Telus, 500 МБ/с за $67.38. Якщо ви збираєтесь залишатися в Канаді і зможете забрати наш контракт будемо дуже вдячні. Пишіть у приват! Дякую!
-
Привіт, продам сухий корм для кота. Нашому не підійшов, насипали мисочку маленьку. Купляли за 30 cad, продам за 20 cad. Самовивіз, downtown