UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
нене, я к тому, что тебе роутер типа в аренду дали, а не просто провод кинули домой? или ты роутер купил отдельно?
-
Про блэтгород
-
200-й, але добре виспаний: включати вночі сирену у Бєлгороді більше не будуть, «турбуються» про сон місцевих Губернатор області таке рішення пояснює тим, що вночі «сотні тисяч людей сплять, а якщо ми піднімаємо їх сигналом тривоги, багато хто не зможе впоратися з цією стресовою ситуацією через здоров’я». 🇺🇦Реальна Війна
-
все за 220 cad
-
Забагато придбала чи бізнес?) Нічого проти бізнесу немаю, але писати "забагато придбала" і потім продавати з націнкою х2 - то вже наче й не собі купували)
-
Еще момент. Не подскажешь что за роутер?) Конкретно интересует на каких частотах работает? Только 2.4 или 5.0 есть?
-
20 $
-
Термін придатності?
-
Доброго вечора. Запрошую Вас на якісну стрижку. Я з України, але зараз в Канаді, Калгарі. Я сертифікований майстер. Гарантована обробка інструментів. Недорога якісна стрижка та гарний настрій гарантую) Для запису пишіть в особисті або в дірект інстраграм www.instagram.com/_vitalii_haircuts_?igsh=bWJ5azMyM2NoM2R5
-
Checkpoint YYC, вроде как papi и mistermcalgary