UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Вибач, але думки безумних росіян мені нецікаві. А от хамити не треба, краще б фізику почитати, щоб не вірити у всяку маячню👆
-
Тебя реально сейчас больше всего волнуют изменения климата? Климат меняется на протяжении существования планеты, если для тебя это открытие Только ты не просто смотришь всякий шлак себе в удовольствие, но еще и пихаешь его другим
-
В такої відподі повинні бути факти,а не просто слова.Хочу бачити дослідження українських вчених на рахунок зміни клімату,в тебе вони є?
-
А якщо подивитися всі повідомлення за вчора то побачите як питали декілька разів і там скидували на весь список місць де можна пройти імміграційну медкомісію
-
Украинских ученых?😂
-
Це навіть у закріплених є першим повідомленням 🥲
-
Мені здається, що такі речі ще в дошкільних енциклопедіях пишуть
-
У валишь гад😀
-
За скільки часу Земля робить повний оберт навколо своє вісі?
-
відповіді нема.Тоб-то маячня і хамство.Допобачення
-
Скільки років планеті Земля та Всесвіту? Почнемо з основ
-
До чого українські вчені?) Science читай, а не дегенератів всяких)
-
Вони теж в сазідатєльном общєствє
-
Да. Но все шли разными путями. Те одноклассники которые не могли научится читать по слогам до пятого класса и показать Евразию на карте теперь выросли и взрослые люди, которые имеют мнение по всем вопросам😂
-
А хто такий той Міхаїл? Він десь в авторитетних публікувався? Можна посилання на його статі в міжнародних наукових журналах?
-
Оце краще почитай, тут хоча б людина знає фізику)
-
a. co/d/b9VUyTx
-
Доброго дня. Підскажіть чи ще надаються готелі новоприбулим і якщо так, то як забронювати готель
-
Треба, щоб не чекати хіба
-
Я подумав твітер
20 Jan 2023, 19:11
271292/373289
2 minutes ago