UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Потрібно
-
Юзайте стейблкоин, и все будет норм, но уточните у банка есть ли лимит на пополнение таким способом
-
У додаток на телефоні заходите і вказуєте куди потрібно летіти, потім обираєте зручно дату)
-
В сторону крипты копайте Там будут какие-то варианты
-
Крипта😅😁
-
Подскажите пожалуйста, возможно есть у кого-то опыт, можно ли как то без личного присутствия вывести деньги из Украины в США или Канаду? Продаю недвижимость и ищу варианты, спасибо.
-
Я покупав на google maps
-
Може хтось знає сайт дешевих авіаперельотів по Канаді?
-
www.cbc.ca/news/business/best-before-date-labelling-1.6561987
-
Візьміть доя них супровід від авіакомпанії, це буде точно поміч, їх зустрінуть при виході з літака і проведуть в термінал на літак.
-
Якщо раптом є хтось, хто летить 3 грудня Варшава (7:10) - Франкфурт (13:30) - Калгарі, озвіться будь-ласка. Будуть летіти батьки, англійською не говорять, переживаємо, що заблукають. Від вас не треба ніякої особливої допомоги, батьки просто пройдуть за Вами хвостиком всі чекіни/контролі. Дякую)
-
Calforex
-
Спасибо.
-
Как говорят особо разницы нет. Например курс евро в TD bank и RBC одинаковый. Может кто-то лучше варианты посоветует, я просто в банке менял
-
Підкажіть будь ласка, після того як отримав направлення на кров від лікаря (медогляд) потрібно робити апоінтмент на здачу крові? Чи можна просто прийти до лабораторії ?
-
Доброго вечора. По прильоту в Калгарі де кращє обміняти гроші?
-
Никаких проблем
-
Не говорю як треба. Але я знайшла тих офіцерів, вони кажуть що так неможливо, тільки до Монреалю. А в Монреалі дзвонила, вони дали 2 варіанти, онлайн чи виїзжати
-
Была ошибка
-
Подскажите, пожалуйста, а почему пришлось переделывать?
20 Jan 2023, 19:11
27133/374820
11 minutes ago