UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я вже чекаю, коли вони змінять розклад автобусів і не попередять про це, щоб одного ранку стояти і чекати автобус, який вже поїхав))
-
Привіт, сьогодні отримали ворк перміт, подавали онлайн адже в аеропорту не видали. Позначки Cuate немає, допомогу в 3000$ вже отримати не можемо?
-
Я уже устала бегать, я бежала с одной остановки на другую
-
Я хз, но будьте готовы ко всему 🥲
-
Ну мне вроде говорили что как раз проблема с направлением на нортвест
-
Я дозвонилась на горячую линию,оператор что-то отредактировал в моей аппликации и сказал,что можно будет податься не раньше конца марта.Так что этот вопрос нужно решать только дозвонились оператору .Удачи
-
Ну якщо по куает візі, то тоді можете подаватись на допомогу.
-
Добрий день. Чи хтось мав справу з Drake International (рекрутингова компанія)? Поділіться, будь ласка, досвідом.
-
могли бы скинуть рефералку?
-
Підкажіть якось дивно виходить, що два дні у садочку коштують дорожче ніж три чи чотири. Повʼязано з тим що грант видається однаковий на пʼять, чотири та три дні, а ось на два значно менший. Це у всіх так садочках?
-
Благодарю!
-
капсули для прання є у будь-якому продуктовому, часто бувають знижки на них у Walmart. Магазин типу єви це shoppers drugmart але у Walmart, Real canadian superstore також є відділи з усім цим
-
Та поділіться досвідом здачі на права (українських не маю)😭 Де брати питання, наскільки важко здати? Чи є тут автошколи, чи можна обійтись без них (якщо закінчила у Європейській країні)?
-
Продаю прикраси: Пташки з полімерної глини на замшевому шнурку: вартість від 40 канадських дол. Маю декілька видів у білому та чорному кольорах. Також є намиста. Вартість: 40-50 CAD залежно від виду пташки. Самовивіз: Heritage station або можу передати у центрі.
-
Підкажіть, будь ласка, курси англійської мови, бажано онлайн
-
Привіт , порадьте магазини по типу Єви , де можна знайти станки для гоління , капсули прання ,...
-
Супер , дуже дякую
-
www.edx. org/learn/english
-
Підкажіть, у кого видавало помилку при подачі на виплати для дитини (по дорослим все гуд) а на дитину- видає помилку, хоча всі данні введені вірно У когось було так?
-
У меня бала такая ситуация ,нужно только дозваниваться на горячую линию,оператор отредактирует вам аппликацию и скажет на какое число можно подаваться .Удачи
20 Jan 2023, 19:11
271724/372489
about a minute ago