UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Так нужно знать куда идти, одной из таких клиник открыла, а в комментариях пишут, что больше 1000 насчитали за прием
-
Чекін - не так вже і складно, щоб не робити Не чекіниться тварина, людині чекін ніхто не відміняв
-
Но все равно не моё. Мне и сам Behemoth заходил буквально в виде двух первых альбомов после перехода из блэка к дэзу. Вроде Zos Kia Cultus и Demigod. А потом как-то meh... Но чего у Нергала не отнять, это стиля и атмосферы.
-
Не раджу. В мене по роботі службовий номер від Белла. В ітоге мій роджерс і службовий Белла. Вже неодноразово помічаю що покриття бела гівно. І по місту і за містом
-
ну не знаю 🤷🏻 не уверен
-
Можна, треба писати їм в чат Або 611 з того номера дзвоните
-
Кудо/файдо
-
В мене така сама ситуація була, тільки літак затримався на 30 хвилин, до кінця посадки в новий було 20хвилин Після паспортного з непрацюючими терміналами довго чекали багаж (в калгарійськом аеропорту його всім видають, навіть транзитним, не переносять) Навіть без вп без шансів встигнути В Едмонтон можна доїхати автобусами RedArrow або рент кар за 100-120$ доба+паливо В Едмонтоні повна жопа з готелями, в Калгарі можливо і заселять, думаю ~20% вірогідності
-
Мне тоже такой жанр особо не заходит, но не давно нашел нашу группу Zwyntar, может слушал?
-
Кєєєк
-
Zwyntar раджу спробувати тоді. Це мої старі друзі з Києва) і вже доволі відомі
-
Мені потрібно контакт а не відгуки- дякую.
-
Хітси можна купити на заправках Ессо та circleK. Сигарети, або у індіанців (5$ за пачку), або із Онтаріо замовляти пару ящиків
-
Так с фильтром не угадывается 😔
-
а что? давай тесно
-
мне hell on earth зашел. и vtopia
-
Да, лютые ребята
-
kasst достаточно много в библиотеке
-
? у них клип есть?