UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Тоже самое)))
-
Не хочу ущемлять чувства верующих только в роцк 😌
-
Я особо не слушаю наше:-/
-
Підголовник, металевий каркас , бокс і матрас Якщо цікавить пишіть в приватні повідомлення
-
Доброго вечора чи працює хтось в Калгарі як bakery or pastry cook?
-
А хтось знає як називається фільм де троє любовників (2 хлопці + дівчина) здається торгували травою собі жили нікого не трогали, але наркобаронша захотіла щоб вони на неї працювали і викрала дівчину, пацики довго думали як відчепитися від неї і знайшли її доньку та закрили в морозилці так щоб наркобаронша бачила це по відеозв"язку. Вже 2 години пробую різними описами в гуглі найти але щось ніфіга не знаходиться =(
-
Добрий вечір, намагаюся подати онлацн синові на ворк перміт (має візітор), дола до форми аплікації IMM5710, але чомусь вона не завантажується(. Можливо, хтось має скачану форму, чи знає де її скачати... Дякую
-
Якщо ви вже подали на хелз карту, але просто не отримали її фізично ще,за вами уже закріплений номер,який можна дізнатися. Потрібно подзвонити в Альберта хелз. Номер не підкажу,але знаю про це,так,як в знайомої дитина руку зламала в перший місяць перебування в Канаді і лікувалися таким шляхом
-
Классная подборка! Мне нравится Фіолет, Renie Cares, Lely45. Ну и те же ОвК, Бумбокс - отличные группы, которые уже однозначно стали музыкальным достоянием 😌
-
Запис на пів року вперед, я свій з восени чекаю
-
ОО, скинхэйт