UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Никак:+/
-
Привіт 🙋♀️ якщо у мене ще нема банківської карти, як поповнити рахунок окрім особистої візити в банку ?
-
Повторно
-
Всем привет 👋 У меня одного возникла проблема с питьевой водой здесь ? То что есть не подходит ни разу. Ну и методика их мне не нравится. Сперва дистиллируют, а потом добавляют снова минералы. Есть тут нормальная вода вообще ?
-
Всем привет 👋 У меня одного возникла проблема с питьевой водой здесь ? То что есть не подходит ни разу. Ну и методика их мне не нравится. Сперва дистиллируют, а потом добавляют снова минералы. Есть тут нормальная вода вообще ?
-
Всегда можно газ выпустить
-
А есть минералка, но без газа ?
-
Покупайте perrier
-
Та ну то уже такое дело. Но за подсказку насчет воды спасибо ☺️
-
🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎🌎 Проводиться набір в групу з вивчення англійської мови для дітей та початківців ( індивідуальні заняття) За деталями в приватні повідомлення 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸
-
Рейтинг Dragon’s Dogma 2 в Steam опустился до 39%. Больше всего ругают за оптимизацию, но также за донаты и некоторые дизайнерские решения (невозможность иметь два сохранения с разными героями, например).
-
Куплю авто до 6000 тис
-
Кто то бывал тут? Интересный формат
-
Привіт, можливо хтось працює форкліфт-оператором, чи тяжко влаштуватися без англійської? Досвіду маю 4 роки..
-
В магазині в пляшках, як варіант?
-
Я не знаю, не искала в волмарте, редко там бываю Мне в даунтауне ближе safeway и рил канадиан. До волмарта же еще целых 10-15 минут ехать на ситрейне 😂
-
Ммм, квака 2 Хтось в boltgun пробував шпілити?
-
Пробовал, но показалась очень монотонной. Враги тупые, но жирные. Хотя я не совсем по шутерам, может другие оценили повыше 🤷
-
Добрий ранок друзі! Знайома канадійка шукає людину на позицію няні, офіційно, фултайм(40 год), 25$/год, підходить під ПР. Потрібна своя автівка, впевнене вміння водити, забирати дітей та інколи допомагати по дому. Подружжя юристів, веселі, прикольні, мають позитивний досвід від українців, тож віддають перевагу нам. Посилання на ваше резюме з сайту uujobs.ca🔥 в приватні до @am0nshi @uu_jobs Team, в нас же 3 тисячі вакансій 💪 🫵 Я не бачу твого резюме на сайті🫵
-
Всім привіт продаю Honda odyssey 2001рік машина в дуже хорошому стані без проблем трансмісія і двигун в відмінному стані підвіска повністю зроблена авто чисте та доглянуте називається сів поїхав ціна 5800Кан дол пробіг 202000км
20 Jan 2023, 19:11
272267/374920
11 minutes ago