UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
1. Відкриваєте рахунок в банку на адресу готелю. 2. Приходите в реджістрі із документом з банку.
-
Доброго дня, підкажіть будьласка чи можна отримати proof of address з безкоштовного готелю ? Щоб його вказувати в registry.
-
Дуже дякую!
-
Друзі привіт) Таке питання, можливо хтось зустрічався з ситуацією. Перший місяць січня 2023 працював ще в Польщі, далі від травня 2023 в Канаді. Прийшов PIT з Польщі, я заповнив податкову декларацію до польської податкової, мені вже повернули різницю. Зараз хотів заповнити декларацію в Канаді, а виявляється, що Канада і Польща мають підписану умову про уникнення подвійного опадаткування і польську декларацію не варто було заповнювати, оскільки, щоб бути резидентом податковим в Польщі то потрібно знаходитись там більше, ніж 183 дні. Я дзвонив до їх податкової і кожен раз мені давали іншу відповідь, одні казали потрібно заповнити декларацію, а інші ні. Так ось, чи хтось вже розрахував податки і тут в Польщі, чи робили лише одну декларацію в Канаді? Буду дуже вдячний за відповідь!
-
Всім привіт , підкажіть будьласка де купити дітям хороше зимове взуття , можливо вже якісь знижки десь є ?
-
Ручний пилосос з двома батареями та двома фільтрами. Один фільтр взагалі новий. Класний, потужний. Я перейшла на дайсон тому цей продаю. Безпровідний. 120$
-
Це зрада, козаче