UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет, я женщина 35 лет, новичок в канаде, с отличным английским. Ищу работу в калгари - есть опыт в customer service по телефону и лицо к лицу. И на чате тоже. Хочу узнать есть ли позиции на удолёнку, и если да, какие искать и где легче найти? Если кто знает 🙏🙏🙏
-
Волмарт будет работать все дни, возможно только до 6-7 часов в воскресенье
-
Христос воскрес! Славімо Його! Вже зовсім скоро в Україно-Канадській Церкві АСД відбудеться Пасхальний концерт. В суботу (23 березня) о 4 рм чекаємо на тебе за адресою: 11 Scenic Acres Gate NW. Ласкаво просимо!
-
Ты ещё Шпиль вспомни. Более кринжового журнала я не встречал. Аж стыдно было.
-
Шукаємо людей на підселення в 2ух кімнатну квартиру з 1го квітня. Ціна за кімнату $1,200 (плюс за комунальні і інтернет ~ 50-100). Для підселення підходить пара, мати з дитиною. Знаходиться за 5 хв на авто від станції Heritage, паркінг в ціну входить. Поруч є автобусна зупинка. За деталями звертайтеся в приватні повідомлення. Перегляд можливий сьогодні ввечері або пізніше.
-
Именно в этом чате ее практически не предлагают, а ищут. Не веришь - пролистай чат:)
-
Доречi, (любимое украинское слово) нам с женой тоже родственники в 2014-2015 предлагали в Питер переехать, помогли бы с работой и т.д., но я отказался.