UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Хороший вопрос 🤔
-
Хотя с весны 2023 убирают на клас 4 обязательный дорожный экзамен и оставляют только теорию. Так что можно и получить
-
Добрый день, скажите пожалуйста кто летел по украинским паспортам книжечка ? Какие вы данные указывали на регистрацию в самолёт ? Данные визы ?
-
Так…часть моего плана по Калгари отпала😂
-
Так наверное 5full
-
Дякую!
-
А что за класс 4?
-
Целых 2
-
Добрый день, подскажите, пожалуйста, как оформить проездной со скидной?
-
При оформлені онлайн, тільки на головний склад можна замовити. Якщо оформлюєте в церкві або через колл-центр (номер вказано у брошюрі), тоді можна і на інші пункти видачи.
-
Hi !!! Друзі наші з Калгарі! Пропоную десь зустрітися та погуляти ! Мені 37 ! Сноуборд моє все ! Футбол , велосипеди , рибалка , гори , подорж, музика (електрона), каток !! і тд .. , кому інтересно пиші в особисті ! Я в місті 5 днів ! Приїхав один ! Прийшла пора для нових знайомств , ємоцій, вражень !!
-
Доброго дня шановні! Підкажіть будь ласка, після прильоту в Калгарі чи є якісь волонтери, для першої допомоги по поселенню, оформленню документів, пошуку роботи, тощо... Так як прилітаю сам, знайомих немає, перший мій візит в Канаду... Куди двигатися з аеропорту без поняття 🤔🤪🙃🤯
-
ціна за багаж зразу написана коли купуєте квиток. Купуйте квитки не у посередників а безпосередньо у авіакомпанії. На каві і інших дивіться тільки ціни( зручно порівнювати різні компанії) але конкретну ціну побачите на сайті авіакомпанії . Там ще будн 1000 додаткових послуг, у різних компаніях і вимоги до чемоданів різні. Тому конкретно теж сказати не можу. Ціни міняються кожен день(такий алгоритм )