UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Ожидаемо
-
Рязанский сахар, и четко после выборов. Будет новый виток эскалации и новая волна мобилизации за поребриком
-
Продам Mitsubishi Outlander 2009 пробег 347500 автомат 3.5литра, пожалуйста писать в личку.Цена 5000$ ca.🚙
-
С этим сталкивались абсолютно все кто обменивал права. А для чего вам в Канаде украинские права?
-
Я даже не знаю я купил ее год назад ездить без проблем и до сих пор все хорошо поэтому Не жалуюсь, можно смело проверить, сделать диагностику если интересно.
-
Всім привіт. Хотів запитати чи є тут хтось хто встиг податись на ПР по АОС в цьому році і вже отримав якусь інформацію? Дякую 🙏
-
Откуда мотор у неё?
-
Всё я проверил, 3.0, моя ошибка
-
Просто «топовый» мотор у аутлендера хл это 3.0 6b31 , 3.5 на паджеро идёт
-
15 січня, глухо
-
Ніхто не знає як складеться життя і чи буду я жити в Канаді постійно. А на який термін видаються канадські права?
-
Adidas terrex. Стан нових, вдягались двічі. Замовив малі. Ціна на амазоні - 95. Віддаю за 40
-
Зараз українці отримують, хто подався приблизно в кінці грудня
-
Жіноче пальто Zara. Нове. Розмір С. Ціна - 40
-
Продам телевізор Sony Bravia 32" разом з приставкою Smart Android TV- 50💵
-
3 роки
-
Доброго дня, продаю дегідратор (190cad, ціна договірна) на 12 рядів, в дуже гарному стані, пишіть за деталями будь ласка
-
Написав в особисті
-
www.rentfaster.ca/ab/calgary/rentals/shared/4-bedrooms/varsity/furnished/553088 Для тих хто шукає кімнату на одного.
-
А ворк пермит после 31 уже получить нельзя ?
20 Jan 2023, 19:11
272866/371868
14 minutes ago