UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А зможуть допомогти створити? І треба забукати апоінтмент, чи у живій черзі в той же день вони допоможуть?
-
Ми виїжджаємо. З 1 квітня. 3 кімнатна
-
Добрий день усім. Може хтось стикався зі зміною прізвища в Альберті? З чоловіком одружені, але тільки зараз хочу взяти його прізвище. Яка процедура? Дякую
-
А тоді може знаєте, чи можна їжу відправити в Україну?) ну типу якісь снекі,консерви)
-
Машина уже свое отработала)
-
Тише тише) я знаю о чем я говорю)
-
В чем твоя проблема? Тебе не нравится не покупай
-
Делали у них. Подтверждение приходило.
-
Надо ж было додуматься купить его)
-
Привет. У кого нибудь есть контакты страховой, где учитывают стаж вождения в Украине, который влияет на стоимость.
-
У меня 1в1 была машинка)
-
Понял, тогда вопросов нет) Просто знаю что у американцев большие двигателя имеют бОльший запас хода обычно, пропорционально размеру двигателя, думал что у немцев так же
-
И движек не откатает , а коробка вообще слабая на такой движек
-
У меня была такая машина) я знаю все об этой машине) был 221,222,223 кузова ) она была хорошая но давно)
-
5.5 двигатель еще откатает под сотню тысяч точно при должном уходе Тут вопрос к возрасту кузова больше)
-
В Канаді на другу добу після кесарево розтину, а це на хвилиночку полостна операція!😂 виганяють додому ✔️ Так що ватка - це «just a little bit inconvenient” 😃
-
Добрий вечір, шукаємо 2-х кімнатну квартиру/будинок/танхаус з травня. Бюджет до 1900, буду дуже вдячна за будь-яку допомогу. Шукаю і сама, часто бачу дома 18+, у нас дитина 15 місяців. Буде чудово якщо поруч є транспорт, не обов'язково метро. Готові надати всі довідки, заплатити за кілька місяців. Чесно я вже у розпачі...
-
Плюс машине почти 30 лет, салон укатанный будет очень
-
Чтоб нормально включить музыку , придется жутко извратится …
-
Огромные проблемы с подушками пневмо… а их 4! Каждая по 800 баксов тогда стоила…
20 Jan 2023, 19:11
272949/373107
3 minutes ago