UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
ну не знаю на рахунок чіткості, там пишуть медичним терміном і фіг поймеш який результат 😁 але як знайдуть снід або сіфон то це ви від лікаря дізнаєтесь з початку а не з результатів обстеження
-
Десь в центрі Калгарі можна придбати сімку?
-
А что не так ? Цена ведь есть
-
Never mind
-
Підкажіть будь ласка, чи можна в багажі перевозити автомобільні запчастини? (В літаку до Європи)
-
там все есть, и результаты и pdf
-
Неа
-
t.me/uu_calgary/83736/193335
-
я так понимаю у тебя нет личного кабинета здоровья?
-
здаємо свій будинок, 3 спальні та вітальня доступна вже, місячна плата 2100 $ і такий же депозит, послуги з бейсментом 60/40, район Tuxedo park
-
Привіт друзі! Я працюю в компанії, яка займається ландшафтним дизайном.🦺 Зараз ми набираємо персонал для роботи з укладання газонів, доглядом за рослинами та інших робіт, пов’язаних з благоустроєм земельних ділянок.🌳 Ми надаємо навчання (українською чи англійською мовою) та практичні навички, тому це може бути гарний старт вашої кар’єри в Канаді. 🧠 Серед плюсів - базова англійська мова, можна без досвіду роботи, бажання працювати. 💪 Залишайте свої контакти в особисті і наш рекрутер з вами зв’яжеться.
-
Чи його можна зараз кудись заїхати і швидко зробити?
-
Тогда другие цены🤷
-
А якщо нема того Pass ще
-
Скажіть на завтрашню гру хокейну бачу якісь квитки по 10-20 CAD І вони в PL - Press Level Чи то квитки тільки для тих у кого прес карта? Хто ходив на хокей, зорієнтуйте пліз де і як краще купити квитки 🙏
-
Добрий день. Скоріше за все так. Але, можете під'їхати і на C-train до станції Anderson station. Я працюю в Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE WOW mobile boutique перший поверх біля Charm. Це біля цієї станції.
-
Зоопарк стоит своих денег. По Recreation pass до 10$
-
Katya не могу вам написать)
-
У пингвинов своя чилл зона внутри помещения, откуда я и снимала видео Я ходила зимой вообще, погода была примерно как сейчас, только не шел снег В целом, действительно было классно
-
Справа тільки що зараз холодно дуже ж Чи всі тварини не в закритих вальєрах зараз? І ще на сайті написано No penguin plunge Що переводиться як Без занурення пінгвіна Що б це не значило
20 Jan 2023, 19:11
273177/375104
27 minutes ago