UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
А, ну если сам и животных не любишь особенно, тогда наверное нет смысла действительно:-)
-
Про ціни бачу 37 доларів сьогодні Тому й не знаю Друзі з дитиною точно туди А я думаю може ще кудись самому сходити можна Не те щоб дуже хочу за 40$ тварин дивитись
-
А як називається цей оператор?
-
Да, если есть benefit card
-
На наступні вихідні католики святкують
-
Боже, оно того стоит
-
Та там всего лишь ~30$
-
Нет:-/
-
на католицький великдень їдять шоколадні зайці а не паски, це якась дичина виходить відзначати католицький Easter з пасками 🤦🏻♂️
-
Ищу сотрудников на удаленную раб0ту! 0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Кстати а летом пингвины там остаются?
-
Я там была, вон даже жопка большая под водой
-
Горный байк «Rockrider» 350$ Гидравлика. Возможен торг.
-
Ну и арктическую часть открыли с полярными мишками. Стоит ещё раз сходить
-
Доброго дня! Шукаю роботу у сфері health services, cosmetology, massage. Маю мед.освіту,знання англ та франц.
-
Наша західна частина країни більшість віпікає. Також багато місцевих йде на ярмарку, щоб придбати бо це дуже смачно. На кожний товар є свій купець
-
Сейчас вроде даже часть зоопарка с динозаврами открыли А когда я ходила, то было закрыто((((( Придется опять идти летом
-
але в літку краще
-
ще рановато imo краще в маю коли тепло і всі тварини будуть на вулиці
-
До певного віку садять біля дорослого, бо він несе відповідальність за дитину. На реєстрації можете перепитати
20 Jan 2023, 19:11
273205/371629
9 minutes ago