UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
І черга з 50 індусів
-
Фух, дякую! Я не звернув в Україні уваги на версію прав, а в Європі, по дорозі в Канаду мав проблеми з рентом авто без міжнародної версії водійського =/
-
Якщо ви тільки приїхали і получили WP то у вас будуть бенфіти
-
Українські
-
Для обміну підходять українські права чи треба міжнародний варіант замовляти?
-
Так, я написала Євгену свої дані і мені прийшло це повідомлення. Можливо це і не скам, але вже прочитавши коментарі учасників групи все стало зрозуміло
-
Добрый день. Подскажите как приобрести бабочки медицинские для уколов?
-
до речі тоді черг не особливо було, але спілкуватись некомфортно коли так багато людей
-
Подскажите пожалуйста , хорошие места , где можно поиграть в PS 5 ?)
-
Сорян за паніку, наплутав
-
Дома 🏠
-
Добрый день, есть ли ближайшие туры на банф?
-
Хеллдайверс 2
-
Шо це
-
Так. В них в квітні має новий склад відкритись. Тож там бажано кожного дня заходити і моніторити їх сайт
-
Спасибо
-
ось
-
Друзі, у зв’язку з великим попитом на Банф додаємо окремий маршрут на 31 березня - Лейк Міннівонка, Банф, Гарячі джерела, 2-х годинний хайкінг мальйовничими місцями на околицях Банфу. Early Birds (до 22 березня 19:00) - 69$ / 49$ Регулярна ціна - 79$ / 59$ Квитки та деталі за посиланням: tickets.uucalgary.com/e/20/lake-minnewanka-banff-hot-springs Підписуйтесь на наші соціальних мережі та слідкуйте за розіграшами безкоштовних квитків до неймовірних красот Канади разом з нами! 😍 www.instagram.com/uuadventures www.facebook.com/banfftrips Розклад поїздок: tickets.uucalgary.com/o/1
-
не можу кинути посилання, але UU adventures, здається 31ого будуть в банфі
-
Есть хорошие игроки в юфс ?)
20 Jan 2023, 19:11
273576/372304
34 minutes ago