UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
На сайте Амазона смотрите
-
Доброго дня, може хтось зтикався із таким? Захворів на ковід, на роботі сказали їхати до лікаря щоб отримати медікал ноут для виплати лікарняного. Моя дівчина працює у моїй компанії та у неї тест негативний був, чи потрібно їй також брати лікарняний задля того щоб сидіти на карантині?
-
Добрий день. 4 дорослих та кішка шукають житло. 3 спальні. З доступністю до даунтауну/ біля сітрейну
-
Всім привіт 👋 Хто шукає житло,не соромтеся,та напряму заходьте в будинки запитувати чи є вільні квартири. Умови винайму всюди різні та люди чудово йдуть на контакт. Навіть якщо ви будете з перекладачем.
-
Привіт! В дитини закінчується віза 1 квітня 2024 року. Хочемо 1 травня летіти з ним по подовженому паспорту в Україну. Скажіть будь ласка може хто стикався. Якщо ми зробимо в травні/ червні новий закордонний паспорт дитині, як бути з візою? Його ж не випустять? На основі Стаді Перміту можна податися з України на нову візу? На це підуть місяці?
-
В компанії, в якій я працюю, зараз є 2 вакансії клінера та технічного працівника (maintenance) Місце роботи: Кенмор Обов’язки клінера: Якісно та швидко рибирати 2-3 2-кімнатних номери на день в готельних номерах по типу Airbnb Обов’язки технічного працівника: Перевозити клінерів між локаціями; Виконувати дрібні ремонти(прочистити туалет, підкрутити дверці, тощо) Що пропонує компанія: •Зп 17$ на годину на старт, далі в залежності від того як себе покажете •Офіційне працевлаштування •Медичне страхування від компанії ⚠️ВИМОГИ: Англійська на мінімальному рівні, щоб хоча б розуміти що від вас хочуть. Стабільно 7 годин на день, графік 5 днів на тиждень. Довозка від компанії є, безкоштовна. За усіма питаннями в дірект #вакансія #робота
-
Якщо маєте інформацію по своєму питання, поділіться будьласка!🙏🏼
-
А є посилання на реєстрацію?)
-
Выпустят. Но не впустят. Визу можно конечно сделать. Но деталей я не знаю.
-
В магазин ушел. Часа через 2 буду ещё