UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Самозарядный карабин Симонова??
-
What kind of service required? @CalgaryCarRepair
-
Увожаю.
-
Пока не потрібно, лміа також не потрібен для ворк перміту. Мова йшла про ПР а не працю взагалі. І, вітаю в нашій спільноті :)
-
После посещения врача теье дают жтот листик чтоб иы мог слать анализы и ренген. Можно после прохождения всех анализов через неделю поехать в клинику к тому врачу и попросить на ресепшине чтоб тебе напечатали этот листик, толтко в нем уже будет стоять внизу в табличке что все сдано.
-
Копы они, но немного другого вида - без оружия, но всё таки law enforcement.
-
Хочу поділитись досвідом придбання автомобіля в Solook Motors Ltd. Частину нюансів я освоїла до звернення до них, але головне не в цьому. Їхній підхід справді вразив мене: високий рівень сервісу, ефективна організація процесу з метою швидкого задоволення потреби в авто та оптимізація часових затрат. Компанія надала консультації зі страхування, підготувала необхідний пакет документів і показала відповідальне ставлення до роботи. Їхня локація ідеальна - неподалік від Registry без черг, завдяки чому я швидко оформила страхування та отримала номерний знак. Solook Motors Ltd пропонує вигідні кредитні програми з привабливими відсотковими ставками, широкий вибір автомобілів на будь-який бюджет, усі авто технічно обслуговані і з тримісячною гарантією. Якщо шукаєте авто, розгляньте цей варіант. Для консультації, контактів чи супроводу, включно з англомовним - пишіть, з радістю допоможу вам з автомобільними питаннями.
-
Дякую)