UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Продам Xbox 360 в хорошем состоянии. В комплекте два джойстика и 6 игр. Цена 75$
-
Продам Ford F150 3.5 EcoBoost SuperCrewCab Авто в хорошем состоянии пробег 330000, 1000 км назад поменял масло и фильтра в двигателе есть нюанс по багажнику отстучал как мог я не рихтовщик) Зделал так чтоб хоть более мене был вид, крышка багажника нормально закрывается и на езду не влияет. Кого интересует звоните 5874379377 Цена 8500 торг
-
Ну ось така логіка, можливо фейкових аккаунтів яким раджу одразу звертатись на пряму, що б не витрачати час. Тут є багато людей які звертались і я думаю вони можуть підтвердити що все зроблено більш ніж коректніше та з максимальними знижками які тільки можливо в компанії Telus 👍 Якщо можу комусь допомогти - звертайтесь, а якщо просто хочеться зʼясувати та робити щось схоже - займаєтесь краще свою роботою Мали би бути один до одного адекватніше, тому що всі з однієї країни, а тут тільки шукати ворога і кому б насолити..
-
Нет. Продано. Удаляю
-
Продаётся?
-
Продам диван та матрас. Диван у дуже гарному стані за 200 CAD Матрас як новий Full Size 150CAD, користувались два місяці. Тепер у нас два матраси, то один продаємо. За свої кошти він чудово виконує свої функції . Посилання на матрас у Амазоні www.amazon.ca/gp/aw/d/B083GPQSX9?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
-
Продам лішка розміру Дабл З матрасами Ціна 200 сad
-
Також у звʼязку з переїздом продаємо такі речі для дому: !Продам усе за 60CAD! Пилосос для килимів - 20CAD TV тумба - 15CAD Box для нагрівання обіду в авто (новий) - 20CAD Тостер , обігрівач повітря, очищувач повітря, швабра - по 5CAD
-
Продам телевизор 20$
-
Привіт Хочу подаватись на продовження аорк перміту, знаю що потрібно до заявки додати підтвердження проходження медогляду Але коли я проходила медогляд жодного документа мені не давали, який міг би підтвердити це Чи у когось була така ситуація і що робили?
-
Это профессиональный магазин. Там всё есть.
-
Суперстор. Safeway и Coop подороже. Walmart подешевле.
-
Продам infinity g35x . 2007 рік З.5 двигун бензин , шкіра салон , повний привід , повна комплектація . Вкладень не потребує , коробка , двигун в чудовому стані , сів та поїхав , зимова шипована резина , нові гальма . 270 000 пробіг .Ціна 7200$ активний статус +13682995961
-
Дві сонячні панелі (батареї) Jackery SolarSaga 100W, нові, навіть не розпаковані. $180 за одну, якщо будуть купуватись окремо або $300 за обидві разом. Дім без домашніх тварин і курців. Продаються в зв‘язку з переїздом. Самовивіз. Район Glamorgan SW. Оплата тільки готівкою. Пишіть в ПП. (На фото три батареї, але та, що була розпакована уже продана)