UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня! Сьогодні відвідав це місце. Їжа сподобалась! Хачапурі дуже смачно, в мене аж за вухами тріщало, так я його наминав ха-ха. Встиг зробити фото тільки хачапурі, бо їв його вдома (треба було трішки почекати), в цей час в топтав біляш і плов 🔥🔥🔥 Це щось!
-
Продам BaBylissPRO TT Tourmaline and Ceramic Hair Dryer Цена 40 cad Территориально Downtown
-
Саме тому ви видалили скріншоти переписок?
-
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
-
Не раджу нікому користування послугами Влади з WOW mobile boutique що знаходиться за адресою 3625 Shaganapi trail Жодної безкоштовної активації ви так і не дочекайтеся. А при спробі розібратися в чому проблема - отримаєте тільки купу звинувачень і образ по типу "ви що, читати не вмієте ?" та " я вам все пояснила, ваші проблеми що ви не розібралися". Ну і що для мене це все "погано закінчиться " .. 😁😁😂😂 І перший білл на 200 CAD за 2 номери У понеділок полетить formal complaint до FIDO, хай там розбираються. А цей допис тут для того щоб застерегти інших від стресу і втрати часу.
-
Грубіяните тут як раз тільки ви, жоден з моїх клієнтів (а їх тут не мало) не скаже, що я їх якось обманула чи грубо повелась
-
Ситуація відбувається таким чином, що повернення плати за підключення відбувається протягом місяця, пройшло всього 4дні з моменту відкриття сім карти Що я вам і пояснила А ви просто кидаєтесь обвинуваченнями і не слухаєте аргументів Вам просто поскандалити хочеться?
-
А за наклеп formal complaint може прилетіти до вас, про що я вам і написала, у відповідь на вашу грубість
-
Продано футон 30 Cad. Забирати 7 ave SW
-
Я підключав в магазині Роджерс на фідо. То вони могли не знати всієї інфи. Та і мені не горіло.
-
Привіт) одні кажуть що якщо я приїхала в 2024 му всеодно треба подавати декларацію за прошлий рік, інші кажуть не треба. Що робити?
-
Шо б люди не перепригували туди сюди
-
На Чорну пʼятницю було до 3х місяців 🫣😅
-
Я не з Владою робив. Але мені казали до 3х місяців. (На "повернення" 25 баксів з плати за підлючення) Прийшло за 2.5 тижні.
-
Ми подались десь шостого, тільки сьогодні прийшло, так що десь два з половиною тижні вийшло)