UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Я слежу за всем что я делаю и говорю
-
В Service Canada Вам не помогут, скорее всего. Я им звонила, они дали номер телефона именно службы, которая занимается выплатами. Я звонила им, чтобы исправить ошибку в анкете. Если нужно, могу поискать номер, когда вернусь домой. Записала на бумагах где-то.
-
А ты мне не указывай что делать следите все за собой
-
Они не ток в бизнесе крышей едут
-
Никак))) поэтому я и тщательно смотрю за нашими и думаю общаться с ними дальше или нет
-
Я понимаю. Но как это отменяет мою фразу?:-)))
-
Ну это бизнес они устроили
-
ну то что авто-продажи у нас смешные это правда
-
Еех, а колись нас з тобою називали найбільшими токсіками чату. Дорогу молодим!
-
Куплю ліжко queen size. Якщо хтось продає, напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення🙌
-
Дуже дякую за допомогу 😊
-
Або на крайній випадок можуть подзвонити, але не слати такі смс)
-
Я Тільки приїхала, тому взагалі не розумію😅
-
USPS немає, є UPS. Плюс пошта ніколи не присилає такі повідомлення. Вони або у їх акаунті на сайті можуть попередити про щось або залишають папірець біля дверей або у поштовій скринці.
-
Зажди звертайте увагу на посилання в таких випадках. Навряд є служба доставки Post-Osz20.top 😊
-
Так, є
-
Привіт всім ☺️ Молода подружня пара шукає співмешканця/співмешканку для спільної оренди 2-bedroom в Downtown. Ми не палимо, не вживаємо, без тварин - чемні та чистоплотні 🤗
-
Дякую ❤️
-
Скам
-
Доброго дня, підкажіть може хто знає. Вчора замовляла посилку з Алі, сьогодні прийшло ось таке повідомлення. Це справді з пошти прийшло для підтвердження адреси чи це шахраї?
20 Jan 2023, 19:11
274633/372245
8 minutes ago