UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Польську тяжко вчити, якщо української не знаєш 🤭
-
Poebalo?
-
O kurwa
-
Для меня польский вообще тяжелый по произношению
-
Не у русні, так і є, насправді
-
Ну, я пыталась, но узнав что улетаем в Канаду , то бросила затею
-
Щось нормальне тут можна найти в секонді)
-
Від пилі, волосся, і ще Бог знає чого. Вас щось не влаштовує? Я ж кажу можете забрати його назад, але поверніть нам наші витрачені.
-
Но у русни месседж что русский международный как и англ
-
А саме з китайцями вчився? В моїй групі в кісятніку були, але вони окремо якось своєю групою тусили. Та і то був 2005, тоді расизм був звичним явищем
-
Или украинцы в Польше не учат польский😏 "Бо ляхи то є курви такі що я тобі кажу"
-
А англ тож не знают
-
Это как русня живущая в Грузии не учит грузинский
-
Там більше про інертність тих, на кого напали. І я бачу, як це відбувається зараз.
-
Що ви там чистили чорний матрас з одної сторони зверху від пилі 😅 Божественний вид
-
Ну слушай, например, когда условно есть слова где пишется ться или тся, зачем это менять? Не помню точно что там изменили, но точно шляпа была подобная
-
Ми його відчистили, привели в божескій вид. І хочемо повернути свої гроші. Що не так?
-
в топ-100 вистачає їхніх уніків, але ці всі топи тупо складаються :) кажу як людина що навчалась в топ 600-700 університеті (КНУ) і в топ 20-25
-
Коли люди кажуть, що знати англійську в англомовній країні - це обов'язок для нормального життя та комунікації, але в Україні українську - то таке) My point в першу чергу про знання мови, а не використання для спілкування
-
таки беда в том, что от силы ношу 2-3 пары :D
20 Jan 2023, 19:11
274902/375856
11 minutes ago