UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня усім. Ми сім'я з 3 дорослих шукаємо квартиру 2 бедрум. Бажано поблизу центру. Не палимо без тварин. Можливо хтось перездає контракт. Дякую. Писати в приват.
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У Антикварному магазині є вакансії на посади «Введення даних», «Асистент із розрахунку заробітної плати» та «Обслуговування клієнтів», доступні як на повний, так і на неповний робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка на роботу безкоштовна, а оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені dm
-
Привіт, я хотів запитати, чи хтось зацікавлений у вакансії. У Антикварному магазині є вакансії на посади «Введення даних», «Асистент із розрахунку заробітної плати» та «Обслуговування клієнтів», доступні як на повний, так і на неповний робочий день. Заробітна плата становить 600 доларів на тиждень, і вакансія відкрита як для працівників на місці, так і для віддалених працівників у Канаді. Компанія не вимагає попереднього досвіду і забезпечить все необхідне навчання. Заявка на роботу безкоштовна, а оплата здійснюється щотижня. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, надішліть мені dm
-
-
так, є.
-
Скум? @Levros96 @stoner_ministry
-
Я работаю:-(( Сходил бы
-
А котиков?
-
Доброго дня! Порадьте україномовного бухгалтера будь ласка.
-
Похоже на машинный перевод, хз
-
Добрый день ! Ищу работу , любую ! Имею опыт : - наращивание ресниц 10 лет - оптовые и розничные продажи - глажка в прачечной ( постельное белье из отелей )
-
Доброго дня. У комплексі таунхаусів, де я живу (Russet Court на Rundle station) від Boardwalk, будуть вільні 2хбедрумні апартаменти з 1го квітня. Краще приїхати до лендлордів у комплекс для бесіди, але кому цікаво, то можу надати номер телефону. Ціни на апартаменти і планування попередньо можна подивитися на сайті комплексу.
-
3 бедрум юнит в районе Huntington NW, верхний этаж с собственной стиральной и сушильный машиной, и отдельными коммунальными, то есть ни с кем не надо делить счета на коммунальные. Аренда $1700, коммунальные не включены. Пишите, дам контакт женщины, чья это недвижимость. Доступна с апреля.