UU Calgary - Українці в Калгарі 🇺🇦🇨🇦
-
-
Доброго времени суток! С 1 Мая сдается комната в доме , район Dalhousie , до c-train 8-10 минут пешком , недалеко от центра на машине 10 минут , на c-train 15-20 минут По близи в 5 минутах ходьбы супермаркет SafeWay , Dollar Store и другие продовольственные магазины Также в 15-20 минутах ходьбы Walmart, Dollorama , MacDonald's , Winners и многие другие Дом чистый , с хорошим аккуратным ремонтом , просторный Всего на этаже 3 комнаты , большая living room, один санузел , большая кухня + 2 небольших кладовых В доме проживает пара ,и молодой человек , чистоплотные , тихие , все работающие Уютная , светлая комната Подходит для девушки или молодого человека ,без детей Много места для парковки авто Небольшой свой двор , где можно поставить небольшое барбекю , 2 небольших сторожа 700 $ + коммунальные Контракт до Февраля с возможность продления За всеми подробностями писать в лс
-
Здається весь бейсмент в Airdrie. Вартість 850$, все включено - світло, вода, опалення, інтернет, і паркомісце для авто на вулиці. В бейсменті одна кімната, тому ви ні з ким його не ділите, живете самі, ніяких інших орендарів за стіною. Своя ванна кімната. Але кухня одна, на першому поверсі, треба ділити з овнерами. В кімнаті телевізор. Кладовку теж віддали мені, і дозволили поставити свій холодильник, додатково за світло не платив. Тому це треба буде обговорювати. Хочуть тільки одну особу, дівчина або хлопець. Пари не підходять, і особо з дитиною теж. Зїжджаю в Калгарі, сказав овнерам, що допоможу когось знайти. Вони підписують контракт month by month, тому ви не привʼязані на рік, а зможете потім зʼїхати коли хочете, тільки звичайно попередити за місяць. Овнери філіппінці, дуже приємні реально, розуміють, не прискіпливі, не шумні, працюють багато, часто на вихідних тільки їх син, син дорослий вже. Говорив з ними, вони не дуже хочуть когось брати, але кажуть, що якщо я когось порекомендую, то подивляться.
-
продам все 340 cad, можу і окремо!